2777
2789

خود من یه بچه دوساله دارم و صبح ک از خواب پا میشم اول تختو مرتب میکنم بعد اوه دخترم بیدار شده باشه بهش میرسم و بعد بفکر ناهار میفتم و مشغولیم با دخترم و پخت ناهار.... اوه هم صبح زود بیدار شم تو سکوت و تنهایی به کارای مورد علاقم میرسم و ناهارو زودتر میذارم که بیشتر با دخترم باشه.... در طول روزم جز وقتای خوابش به کارای سرکارم میرسم چون این مدت دور کاریم.... عصرا هم با هم میریم جایی یا بیرون یا خونه مامان خاله یجوری سر خودمونو گرم میکنیم تا شب... شما ها چی؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبحانه 

درست کردن نهار

ظرف شستن

تمیزی خونه 

لباس شستن

اتو 

کلا کار کار

بازی با دخترم

کمی دخترم میبرم دوچرخه بازی

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

به نام خدا😊یه پسر ۹ ماهه دارم یکیشم ناخواسته حامله شدم ۲سال عروسی کردم پسرم ازصبح که پامیشه چهاردست و پا میزنه و میشکنه😑هرچی به دستش بیاد😑

به زور میگیرمش یه ناهارمیذارم شوهرم میاد بچه رو نگه میداره خونه جارو میکشم بعد من نگه میدارم اون میخوابه اون نگه میداره من میخوابم😑

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

من هم صبح ازخواب بیدارمیشم باید یه کاغذ بردارم کارهای امروزم رو بنویسم بعدیکی یکی انجام میدم وروشون خط میکشم بعداخرشب هم سه تا بازی بایدبابچه هام بازی کنم ونیم ساعت باهم ورزش کنیم باهم غذا میپزیم اونا برام سیب وچیزهای پوست کردنی ونمک وفلفل اینا میزنن یک ساعت پسرم وقت داره پلی استیشن یا لب تاب بازی کنه کلا این ها رو داریم در روز اهنگ مون همش باید روشن باشه بچه هام 3و5و7سالشونه بیرون هم فقط پنج شنبه ها میریم دعوتی 

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 
من هم صبح ازخواب بیدارمیشم باید یه کاغذ بردارم کارهای امروزم رو بنویسم بعدیکی یکی انجام میدم وروشون ...

ای جانم.... خدا حفظشون کنه 

دیر جنبیدی الان باید ادن یکی نی نی یه ساله می‌بود 🥀🥀

واسه حاجتم میشه صلوات بفرستین 
عین منی 

😁😁😁😁

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤