2777
2789

سلام

من تا حالا تنهایی دکتر نرفتم، برای بارداری به زودی میرم. میشه یادم بدید اگه رفتم مطب، چی بگم به منشیه، یا وقتی پیش دکتر رفتم چی بگم و چیا بپرسم؟ در کل باید چیکار کنم اونجا؟ بگید تا بعداً نگم چرا نگفتم.

ممنون اگه جواب بدین🌹🌹🌹🌹

چیز خاصی لازم نیست بگی خود دکتر هرچی لازم باشه بهت میگه فقط اگر مشکلی داری بیان کن تا راهنماییت کنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

به منشی که قرار نیست چیزی بگی فقط میگی می‌خوام ویزیت بشم 

وقتی رفتی داخل اگه باردار هستی به دکتر میگی تازه فهمیدی بارداری ، یا نه قصد بارداری دارید

سابقه بیماری خاصی خودت یا همسرت اگه دارید بگو 

دارویی مصرف می‌کنید 

خودش برات آزمایش می‌نویسه و فولیک اسید میده احتمالا 

پاپ اسمیر هم اگه تا حالا ندادی بهتره بدی 

همین 🤔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکه شما بگی برا چکاپ دوران بارداری رفتید کافیه دگ سوالارو منشیو دکتر میپرسن ، آزمایش سونو..... بهتون میگن چ زمانی برید دگ اگه خودتونم سوالی داشتید ک میپرسید دگ

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏

مبارکه عزیزم  من باردار نشدم هنوز. شما نیازی نیست چیز خاص به منشی بگی چون وقتی نوبت میگیری قطعا منشی ازت میپرسه باردار هستی یا نه؟  بعد هم میفرسته فشارخون و وزن و... رو برات چک کنن. درنهایت میری پیش دکتر و ایشون با توجه به وضعیتت دارو، سونو  یا آزمایشات لازم رو مینویسن

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
به منشی که قرار نیست چیزی بگی فقط میگی می‌خوام ویزیت بشم  وقتی رفتی داخل اگه باردار هستی به دک ...

تو بارداری که پاپ اسمیر نمیگیرن مال قبلشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اگه روی 27 28 سال سن داری باید قبل بارداری بری

واسه چکاپ قبل بارداری، واست سونوگرافی و آزمایش خون و قرص اسید فولیک مینویسه

اگه آزمایشات میزون باشه دیگه لازم نیست بری تا بشه 6 هفته حدودا، ایشالا میری واسه سونوگرافی تشکیل ساک حاملگی و شاید قلب

آره باردارم ولی آزمایش واینا قبل بارداری ندادم اصلا😓

بسلامتی انشاءالله

حتمابرو دکتر ازمایش تیروئیدمینویسه اگه میزون نباشه قرص میده چون تیروئیدمهمه

معبودمن! تو را ازبیم آتشت و به شوق بهشتت نمی پرستم ، بلکه تو را شایسته عبادت می دانم.
اگه روی 27 28 سال سن داری باید قبل بارداری بری واسه چکاپ قبل بارداری، واست سونوگرافی و آزمایش خون و ...

وای من قبل بارداری اصلا دکتر نرفتم😰 سنم هم نوزده هست، حالا خدا کنه مشکلی پیش نیاد