2777
2789

حالم بهتره ولی دلم شکسته. میشه جواب سوالمو بدید؟ میشه نگید ولش کن گور باباش دوستت داشته باشه میاد، خودم همه ی اینارو میدونم. من فقط جواب سوالمو میخوام.

به چه رفتاری پسری که رفته خودش برمیگرده؟

همه میگن همه شون برمیگردن، این درسته؟

دو روزه به هیچ دلیلی هیچ صحبتی نمیکنیم. بی توجهی دیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ببینه داری با خوشحالی به زندگیت ادامه میدی به خودت میرسی و اینقدر قوی هستی که افسرده نشي. از روی کنجکاوی هم شده برمیگرده

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

بنظر هرطور شده برگردونش بعدش حسابی تحقیرش کن ی شوت هم زیرش بکش تا بره پی کارش اینجوری حسابی راحت میشی

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
خودم چیکار کنم خب؟

عزیزم خودت باید بزنی به بی خیالی، مطلقا بهش نه پیام بدی ، نه زنگ بزنی

نه وقتی پیام داد و زنگ زد جوابشو بدی

کاملا عدم تماس،

البته نمی دونم چند وقت دوست بودید، و الان کات کردید یا فقط دعوا کردید؟

فقط با بی محلی یعنی اگر بهش پیام بدی باختی وقتی هم خودش پیام داد خیلی سرسنگین باش

نمیخوام جوابشو بده. بدون هیچ بحثی ۳ بار بهش پیام دادم اولیش شب بخیر بود شب بخیر خالی نه ها با کلی قربون صدقه جوابمو نداد. اصلا کلا هیچ موضوعی نبود که جواب نده. پیامم بده نمیخوام جواب بدم