بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به منم گفت دندون عقلتو یا ترمیم کن یا بکش ترسیدم بکشم قراره فردا برم به نظرت بکشم یا ترمیم کنم ؟؟؟ درد نداشت ؟؟ شوهرم چن وقت پیش کشید خیلی خونریزی داشت ...
منم گفتم برام درست کن. دکتر به من گفت ترمیمش برات فایده نداره و فقط هزینه زاس. تقریبا ۲۴ ساعت خونابه داشت. خیلی دندون قوی ای بود اما بخیه نزد. اگه بخیه بزنه کمتر هم خون میاد
شوهرتون احتمالا جراحی شد بکش ترمیم نکن باید عقلو کشید وگرنه به دندون کناری که دندون هفت باشه فشار می ...
آره عزیزم اتفاقا دندون 7 ام سمت بالا درد میکنه عکس گرفتم گفت عقلتو ترمیم کن ...شوهرم اره خراب بود سریع گفته بودن بکشش اونقد خراب که فشار میاورد به یه ردیف بالا کلا دندوناش بعد که کشیدش خوب شدن خداروشکر ولی بخیه زدن براش به من گفت چهارتا عقلتو بکش یا ترمیم کن درد نمیکنن خداروشکر ولی گفت در هرصورت باید بکشی چون ریشه نداره بهتره الان که تقریبا درد نمیکنه و سالمه بکش که راحت تر باشه ....
منم گفتم برام درست کن. دکتر به من گفت ترمیمش برات فایده نداره و فقط هزینه زاس. تقریبا ۲۴ ساعت خونابه ...
کلا دندون عقل ریشه نداره واسه شوهرم سریع گفت درش اوردن و بخیه زدن ولی بااین حال خیلی خونریزی داشت واسه شما احتمالا مثل مال من ترمیمی بوده که به قول خودتون قوی بوده و دیر کشیده شده ...