2777
2789
عنوان

دندونپزشکی

164 بازدید | 19 پست

کسی تو این کرونا رفته دندونپزشکی؟!

بدبخت شدم، بعد زایمانم چند تا دندونام شکسته،کشیدنیه،اوضاشون خیلی خرابه،تا زایمان کردم 2 ماه بعدش کرونا شد، نشد برم رسیدکی کنم،حالا چی کار کنم؟!؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دندونپزشکی خیلی سخته تو این دوران کرونا،اوتا باید دائما ضدعفونی کنن همه جا رو،می کنن آخه؟

وسایل رو که همیشه استریل میکنن دیگه خودت نباید  دستتو به صورتت بزنی .برگشتی خونه وسایلتو داخل خونه نبری دوش بگیری

خدایا خیلی شکرت   
به منم گفت دندون عقلتو یا ترمیم کن یا بکش ترسیدم بکشم قراره فردا برم به نظرت بکشم یا ترمیم کنم ؟؟؟ د ...

شوهرتون احتمالا جراحی شد بکش ترمیم نکن باید عقلو کشید وگرنه به دندون کناری که دندون هفت باشه فشار میاره اونو هم خراب میکنه. بکشش. 

من میرم دندانپزشکی با رعایت بهداشت. مشکلی نیست

بهداشتو چه طور رعایت می کنین؟آخه بالاخره آدم های مختلف میشینن رو اون صندلی،بعد دایم باید ضدعفونی کنن،می کنن این کارو؟

بهداشتو چه طور رعایت می کنین؟آخه بالاخره آدم های مختلف میشینن رو اون صندلی،بعد دایم باید ضدعفونی کنن ...

اونها خودشون هم ضدعفونی میکنن. بنظرم درددندون بدتره من خودمو عذاب نمیدم هم خودم هم شوهرم نوبت داریم. 

شوهرتون احتمالا جراحی شد بکش ترمیم نکن باید عقلو کشید وگرنه به دندون کناری که دندون هفت باشه فشار می ...

آره عزیزم اتفاقا دندون 7 ام سمت بالا درد میکنه عکس گرفتم گفت عقلتو ترمیم کن ...شوهرم اره خراب بود سریع گفته بودن بکشش اونقد خراب که فشار میاورد به یه ردیف بالا کلا دندوناش بعد که کشیدش خوب شدن خداروشکر ولی بخیه زدن براش به من گفت چهارتا عقلتو بکش یا ترمیم کن درد نمیکنن خداروشکر ولی گفت در هرصورت باید بکشی چون ریشه نداره بهتره الان که تقریبا درد نمیکنه و سالمه بکش که راحت تر باشه ....

منم گفتم برام درست کن. دکتر به من گفت ترمیمش برات فایده نداره و فقط هزینه زاس. تقریبا ۲۴ ساعت خونابه ...

کلا دندون عقل ریشه نداره واسه شوهرم سریع گفت درش اوردن و بخیه زدن ولی بااین حال خیلی خونریزی داشت واسه شما احتمالا مثل مال من ترمیمی بوده که به قول خودتون قوی بوده و دیر کشیده شده ...