2777
2789

عزیزم تا ۵ . ۶ ماهگی وقت داره .. ولی بزارش روی شکمش در روز... چند بار تکرار کن ... 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میگن تا دو ماه باید بگیره ...رو شکمش میذارم هیچکاری نمیکنه حتا با دستاش

همین روی شکمش بزاری اوکیه .. یه بالش بزار زیرش عجله نکن عروسکای رنگی بزار جلوش و تکونش بده جقجقه و ازین چیا .. 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
عزیزم پسر گلت چطوره؟ زبونش بهتر شده؟یا هنوز بیرون نگه میداره

سلام امروز ۷۵روزشه هنوز بیرون نگه میداره،زیر چونه اش باد کرده مث غبغب نمیدونم بچه تو این سن داشتن غبغب طبیعی یا نه

سلام امروز ۷۵روزشه هنوز بیرون نگه میداره،زیر چونه اش باد کرده مث غبغب نمیدونم بچه تو این سن داشتن غب ...

اره طبیعیه. تپلی شده دیگه . ببین نمیتونی عادت بدی با نگشت زبونشو داخل کنی

روانشناسی کودک