2777
2789
عنوان

قرص چاقی جینسینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 34052 بازدید | 65 پست
بخدا اگه اطلاعی دارید وبهم بگید ثواب میبرید دعاتون میکنم تااخر عمر افسرده شدم وازطرفی نگران نی نیم

عزیزم فقط قرص سیپروهپادین بخور و پودر رویال همه با اینا چاق شدن حتی مردنی ها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط قرص سیپروهپادین بخور و پودر رویال همه با اینا چاق شدن حتی مردنی ها 

وای ن

خیلی بدن

مـاه مــن(مادرم)مـــࢪد💔مـاهت بمــيࢪد آســمان؍💔😔''۽در خواست دوستی ممنوع🚫عر͜ب هہس͜ـ̠ستم؍🌸 َِ💗 َِ☆!)''۽

اسی من زیر نظر ی عطاریم

این عطاری معجون میده معجونش دس سازه برا هر سنی مناسبه حتی برا زن باردار

چن مرحله باید بخوری هر وق به وزن دلخواه رسیدی آخرش تثبیت کننده میده بهت

داروش عالیه هیچ عوارضیم نداره

مـاه مــن(مادرم)مـــࢪد💔مـاهت بمــيࢪد آســمان؍💔😔''۽در خواست دوستی ممنوع🚫عر͜ب هہس͜ـ̠ستم؍🌸 َِ💗 َِ☆!)''۽
اسی من زیر نظر ی عطاریم این عطاری معجون میده معجونش دس سازه برا هر سنی مناسبه حتی برا زن باردار چن ...

سلام میشهـ بگین کدوم شهر هستین ـو کدوم عطاری

چطور باید تهیهـ کنیم 

میشهـ لطف کنین راهنمایی کنین

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
سلام میشهـ بگین کدوم شهر هستین ـو کدوم عطاری چطور باید تهیهـ کنیم  میشهـ لطف کنین راهنمایی کن ...

عزیزم اهوازم

عطاری حکاک

سفارشم اگه بدی دست میرسه

عالیه عالی

آخرش بهت تثبیت کننده میدن

عزیزم اهوازم عطاری حکاک سفارشم اگه بدی دست میرسه عالیه عالی آخرش بهت تثبیت کننده میدن

عوارض نداره من بچه شیر میدم 

ولی خپب مبخام یکم وزنم بره بالا 

قیمتش چقدره

من مشهد هستم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
من خوردم کو عکسش بزار ببینم اصلشه یا ن

تاپیک مال پارساله

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
عوارض نداره من بچه شیر میدم  ولی خپب مبخام یکم وزنم بره بالا  قیمتش چقدره من مشهد هستم

ت عزیزم

حتی زن باردار هم میتونه استفاده کنه

قیمتش۹۰تومن هس 

ولی با پست ک بفرستن فرق میکنه

ت عزیزم حتی زن باردار هم میتونه استفاده کنه قیمتش۹۰تومن هس  ولی با پست ک بفرستن فرق میکنه

چقدر هزینش میشهـ عزیزم با پست 

چقدر هزینش میشهـ عزیزم با پست 

بستگی داره کدوم شهر باشی

باید زنگ بزنی ازشون بپرسی

بستگی داره کدوم شهر باشی باید زنگ بزنی ازشون بپرسی

من مشهد هستم

من مشهد هستم

ارسال دارن