2777
2789
عنوان

قرص چاقی جینسینگ

34052 بازدید | 65 پست

سلام بچم10ماهشه فقط شیرخودمو میخوره قرص جینسینگ گیاهی واسه چاقی خریدم هیچی توش ننوشته عطاری گفته کاملا گیاهیه وهیچ ضرری نداره وواسه بچه هم خوبه نظر شما چیه کسی استفاده کرده اگه کسی اطلاعی داره بگه ممنون میشم

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خطرناکه اگه میتونی خود گیاه جنسینگ رو بخر و دمنوششو درست کن

به نظرت دمنوشش اثر داره واسه چاقی بخدا خسته شدم37کیلوام

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...
ضرر ندارع من پودرشو خوردم

واقعا چند مدت خوردی چند کیلو اضاف کردی شیرمیدادی یا نه مرسی ازجوابتون

بخدا اگه اطلاعی دارید وبهم بگید ثواب میبرید دعاتون میکنم تااخر عمر افسرده شدم وازطرفی نگران نی نیم

به نظرت دمنوشش اثر داره واسه چاقی بخدا خسته شدم37کیلوام

اره چاق میکنه

ولی قرص و کپسول معلوم نیست چی توشه

گیاه جنسینگ سفیده و طعمشم خوبه

من خوردم

میتونی پودرشم بخری

واسه چاقی ارده شیره عالیه، مغزیجات بخور، فرنی و حلوا و کاچی بخور

دنیا زشتی کم ندارد، زشتی‌های دنیا بیشتر بود، اگر آدمی بر آن‌ها دیده بسته بود. امّا آدمی چاره‌ساز است.
من ۱ ماه استفاده کردم اشتهام زیاد شد ۸ کیلو اضافه کردم مجردم گلم

عطاره همه نووع قرص وپودر داشت ولی حتی راضی نمیشد نشونم بده گفت اونا همشون شیمیایین وضرر دارن تنها قرصی که میتونم توصیه کنم وتضمین میدم همین قرص جینسینگه چون کاملا گیاهیه عطاره معتبره عطار محله اس ولی بازم ته دلم راضی نیس میگم معلوم نیس که واقعا گیاهیه یانه ولی خودش گفت از فرشته وفت فست ورویال اکنا همشون شیمیایین فقط این کاملا طبیعی وگیاهیه

اره چاق میکنه ولی قرص و کپسول معلوم نیست چی توشه گیاه جنسینگ سفیده و طعمشم خوبه من خوردم میتو ...

خوراکم خوبه ولی چاق نمیشم اشتهام عالی پودرش چجوریه توچند مدت چاق شدی

خوراکم خوبه ولی چاق نمیشم اشتهام عالی پودرش چجوریه توچند مدت چاق شدی

من واسه چاقی نمیخوردم

یکی از چین اورده بود پودرشو، میخوردیم خراب نشه 😂

پودرش سفید است، شکل ظاهریش مثل ارد هست

طعم خاصی داره ولی بدمزه نیست

دنیا زشتی کم ندارد، زشتی‌های دنیا بیشتر بود، اگر آدمی بر آن‌ها دیده بسته بود. امّا آدمی چاره‌ساز است.