2777
2789

سلام عزیزان . من قصدم این بود که اول برای خودم و همسرم بریم مشاوره یه مقدار مشکلات کوچیک داریم و هر دومون زودرنج و حساسیم بچه ی اولیم با پدرهای سخت گیر ولی همسرم راضی نبود به مشاوره مقل اکثر مردها. منم گفتم پس فعلا برای مسایل بچه ها بریم . پسرم خیلی شیطونه و خیلی بهانه گیر و به یه چیز گیر میده و ولش نمیکنه همش گریه جیغ و...اون هفته افتاد روم بینیم کلی خون اومد میخوام ببینم بیش فعالم نباشه دخترمم 6 سالشه با دیگران سخت ارتباط میگیره و خجالتیه و اعتماد به نفسش پایین و...به نظرتون چطور شروع کنم و ادامه بدم که توی تایم 45 دقیقه یه گوشه از مشکلات حل بشه ؟آخه تایم خیلی کمه من فکر میکنم تا خودم حرف بزنم وقت تموم شده. ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشاوره هم بری یکی دو جلسه نیست.. کلی جلسه میزاره گوش میده فقد... بعد کلی وقت تازه میگه مثلا چرا تو فلان مسئله فلان کار و نمیکنی.. در نهایت هم با شناخت خودت میگه ک بهتره ب فلان چیز فکر کنی تصمیم بگیری.. یعنی کلا تصمیم ب عهده خودته... اون مشورت میده برا بیش فعالی احتمالی بچت هم میگه بری روانپزشک ک نرو عزیزم.. بعد ی مدت درست میشه.. خواهر من بیش فعال بود... هنوزم شیطنتش سر جاشه و کنترلش سخت...اما اون قرصایی ک میداد بهش مث معتاداش کرده بود..همیشه در حال چرت زدن.... آخرم بابام گف باید بچه شیطونی کنه و ریختشون دور

مشاوره بسیار کمک کننده اس به شرط اینکه با روانشناس بالینی مجرب و بسیار خوب انجام بشه و اینکه بطور مداوم برسد در یک جلسه ۴۵ دقیقه ای فقط میتونید مشکلاتتون رو بگید تازه اگر خیلی زود ارتباط بگیرید 

من خیلییی از دخترا رو دیدم اینجور بودن ولی رفتن مدریه خوب میشن و پسرتونم پسر دیگگ بیش فعال خیلیییی ...

از خواب که بیدار میشه به یه چیزی گیر میده و تا یک ساعت درگیرشم . کلا میخوام اگه بیش فعالم نیست برای جلوگیری از لجبازیاش مشاوره بگیرم. میترسم مثل عموش بشه از بچیگیش لجباز بوده هنوزم هست سی سالشه خیلی اذیت میکنه

من یه بار رفتم مشاوره عالی بود یه دکتر ازتهران میومد به زور نوبت گیرم اومد واسه دخترم رفتم تا رفتم نشستم گفت مشکل شما چیه؟؟گفتم دخترم ...گفت نه خودت مشکلت چیه؟ از قیافم فهمید افسردگی دارم تازه طلاق گرفته بودم مشکلاتم زیاد بود گفت اول باید خودتو درست کنی بعد برسی به بچت 

🥰🥰🥰😇

میتونی خودت توخونه با کارایی ک نیاز ب تمرکز داره تا حدی کنترلش کنی... مثلا تو این دوران...علاقمندش کن ب ترام نقطه... ی خودنویس میخواد و برگه... ی طرح بزار زیرش براش بگو باید رو همین نقطه ها بگی...سرچ کنی میاد عزیزم

عزیزم مشاوره هم بری یکی دو جلسه نیست.. کلی جلسه میزاره گوش میده فقد... بعد کلی وقت تازه میگه مثلا چر ...

ممنون عزیزم .صدو خورده ای هزینه مشاوره است چند جلسه هم طول میکشه وایییی. بعد برای جلسات بعد مشاور حرفای منو یادش میمونه؟

عزیزم مشاوره هم بری یکی دو جلسه نیست.. کلی جلسه میزاره گوش میده فقد... بعد کلی وقت تازه میگه مثلا چر ...

واقعا برای اول کار پیش روانپزشک رفتن اشتباهه اول باید به روانشناس بالینی مراجعه کرد اگر نیاز به دارو درمانی بود بعد نوبت روانپزشکه متاسفانه به اشتباه فورا دارو درمانی شروع میشه