2777
2789
عنوان

شما جاي من بوديد چيكار ميكرديد؟

218 بازدید | 21 پست

قبلا گفته بودم كه شوهرم روي خاموش كردن چراغها حساسه. امروزم اومد چراغ روشن بود ميگه چرا روشنه ؟ منم هيج جوابي بش ندادم . اينجور موقعها من هيچي نميگم. بعد ديدم چراغو دراورده . ميگه دراوردم كه دبگه روشن نذاري. يعني يه جورايي خواسته منو تنبيه كنه. واقعا خيلي حرصم گرفته با اين كارش .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره ميگه چرا پول الكي بديم اداره برق؟ اگه نيازته روشن كن ولي اگه يادم بره هر دقعه مبگه چرا روشنه ؟ ه ...

چن سااشه؟

بابای منم همینجوره

من خیلی حرص میخورم مامانم ولی همش حرفشو گوش میکنه

خداییش این نوبره  بابای من میگه مگه عروسیه این همه روشنه اما دیگه چراغو برنمیداره

منم خيلي ناراحت شدم بنظرم خيلي حركت زشتي بود. از اينكه تو ذهنش خواسته منو تنبيه كنه خيلي ناراحت شدم 

اره ميگه چرا پول الكي بديم اداره برق؟ اگه نيازته روشن كن ولي اگه يادم بره هر دقعه مبگه چرا روشنه ؟ ه ...

کاش همون لحظه با صدای بلند میخندیدی و مسخرش میکردی تا خودش از کارش خجالت میکشید

یاد خدا =خوشبختی
چن سااشه؟ بابای منم همینجوره من خیلی حرص میخورم مامانم ولی همش حرفشو گوش میکنه

سي و خورده اي . شوهر منم توي همه چيز ميخواد اوني باشه كه خودش ميخواد خستم كرده واقعا

کاش همون لحظه با صدای بلند میخندیدی و مسخرش میکردی تا خودش از کارش خجالت میکشید

اينم فكريه . اونموقع انقدر عصباني سدم به ذهنم نرسيذ. بقول تو بايذ ميخنديدم و ميگفتم بزاي بقيه ميگم چيكاز كردي كه حسابي خجالت بكشه. ولي من عصباني شدم و دعوا كردم هر چند اون اصلا از جواب باز نميمونه

سي و خورده اي . شوهر منم توي همه چيز ميخواد اوني باشه كه خودش ميخواد خستم كرده واقعا

یه مدت گوش نکن ب حرفش ببین چی میشه

هرچی گف بادلیل انجامش نده.مثلا بگو کتاب میخونم یا اشپزی میکنم باید روشن باشه