2777
2789
عنوان

شما جاي من بوديد چيكار ميكرديد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 21 پست
یه مدت گوش نکن ب حرفش ببین چی میشه هرچی گف بادلیل انجامش نده.مثلا بگو کتاب میخونم یا اشپزی میکنم با ...

با دليل روشن بذاري كاريت نداره . ولي من گاهي يادم ميره خاموش كتم . اونم ميگه نبايد يادت بره . دست خودم كه نيست يادم ميره 

با دليل روشن بذاري كاريت نداره . ولي من گاهي يادم ميره خاموش كتم . اونم ميگه نبايد يادت بره . دست خو ...

چی بگم والا اگه اینجوریه ک پس توهم حواستوجمع تر کن خاموش کنی.من فک کردم کلا اینجوریه اگه کارم داری خاموش میکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره ميگه چرا پول الكي بديم اداره برق؟ اگه نيازته روشن كن ولي اگه يادم بره هر دقعه مبگه چرا روشنه ؟ ه ...

عزیزم این یه خورده نیس.. بی نهایت خسیسه

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

کارش زشت و شرم اوره..

منم خیلی وقتها فراموش میکنم اما همسرم اصلا و ابدا به روم نمیاره و خودش بنده خدا میره خاموشش میکنه

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

فک کنم مقابلش خیلی خیلی کوتاه اومدی که این مدلی شده

فک کنم مقابلش خیلی خیلی کوتاه اومدی که این مدلی شده

خودمم همينطوري فكر ميكنم. الان چند روزه قهريم . جاشم جدا كرده. راستش دلم براش تنگ شده ولي همچنان سر موضع خودم موندم و اصلا كوتاه نيومدم . 

خودمم همينطوري فكر ميكنم. الان چند روزه قهريم . جاشم جدا كرده. راستش دلم براش تنگ شده ولي همچنان سر ...

کوتاه نیا اصلا..

عادتش میشه این رفتارها..

حالا واقعا یه چراغ روشن ارزش این کارای توجیح نشده اش رو نداره..

باور کن من بودم قهر میکردم میرفتم خونه بابام بخاطر همچین کاری..