2777
2789
عنوان

بارداری با کلومفین بیاید لطفا

146 بازدید | 25 پست

من س ماه متفورمین خوردم این ماه بهم کلومفین داده گفته اگر باردار نشدم ماه بعد امپول لتروزول میده ب نظرتون چقدر احتمال بارداری هست کیا با این قرص باردار شدن؟

اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه

من همه شو استفاده کردم باردار نشدم 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این ماه لتروزول خوردم بدون آمپول وتازه باردارم

ولی سرپسرم ۲سال دارو آمپول سونو استفاده کردم

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

متفورمین خوب نیس واسه تحریک تخمک گذاری نیس

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
من ماه پیش لتروزول خوردم و دوتاامپول زدم باردار شدم

عزیزم‌شما چندهفتته؟

سونوی ضربان رفتی؟

مشکلت تنبلی تخمدانه؟؟؟

بله متاسفانه ولی خیلی شدید نیس چون عجله داشتم گفنم دکتر قرص بده

احتمال خیلی زیاد  حتی ممکنه دوقلو بشه

انشالله ک خدا از دهنت بشنوه اتفاقا مامانمم دوقلو داره توخونوادمون چندتایی دوقلو هستن

کلومیفن خوبه ولی لتروزول زودتر جواب میده من هر دو رو امتحان کردم میگن توی کلومیفن احتمال چند قلو ز ...

نمیدونم چرا اول کلومفین داد گف اگرنشد ماه بعد همراه با کلومفین امپول لتروزل بزن

متفورمین خوب نیس واسه تحریک تخمک گذاری نیس

متفورمین واس تنظیم سطح انسولین بدنه 

ب علاوه لاغری