الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه بودم اومد تو زندگیم دوسش نداشتم اما اون میگفت عاشقمه کاری کرد ک عاشقش بشموقتی عاشقش شدم اون سرد شد سرد شد و سردتر از سرد کم کم خیانتاش شروع شد اما من عاشقش بودم بخشیدمش براش جنگیدم بعد رفت سراغ مواد و دوباره خیانت بهش گفتم بین منو مواد یکیو انتخاب کن مطمئن بودم منو انتخاب میکنه اما اون دیگ راهشو انتخاب کرده بود از من گذشت و با مادرش تمام بلا های دنیا رو سرم اورد اما من هنوز عاشقشم احمق ترین ادم دنیا شاید منم....
بله 😔😔 فکر کنم بیشتر امضام توجهتون رو جلب کرد یه تاپیک باید دربارش بزنم
عزیزم
ببخشید اگ ناراحتت کردم
کنجکاو شدم اخه
بچه بودم اومد تو زندگیم دوسش نداشتم اما اون میگفت عاشقمه کاری کرد ک عاشقش بشموقتی عاشقش شدم اون سرد شد سرد شد و سردتر از سرد کم کم خیانتاش شروع شد اما من عاشقش بودم بخشیدمش براش جنگیدم بعد رفت سراغ مواد و دوباره خیانت بهش گفتم بین منو مواد یکیو انتخاب کن مطمئن بودم منو انتخاب میکنه اما اون دیگ راهشو انتخاب کرده بود از من گذشت و با مادرش تمام بلا های دنیا رو سرم اورد اما من هنوز عاشقشم احمق ترین ادم دنیا شاید منم....