2777
2789
عنوان

ی سوال از خانما دارم😐

241 بازدید | 35 پست

خانما الان روز سومه ک پریودم میخوام زودتر تموم شه همیشه تا ۸ روز طول میکشه..قرصی هست ک بخورم زود قطع شه دیگه؟

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  

چرا میخوای رو روند طبیعی بدنت اختلال ایجاد کنی؟

به جای خوندن تاپیک های بی محتوای نینی سایت تاپیک "من خودم را دوست دارم" از بانو آرتمیس رو حتما بخونین.   ..                                                                                 اگر تنبلی تخمدان دارید این پیج رو در اینستاگرام ببینید: niloufarpcossupport                                                 همچنین این تاپیک رو از کاربر funlife:                             بچه های تنبلی تخمدان بیاین تاپیک رو پربازدید کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من دست نبر تو روند طبیعی اش 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

اوه ۸روز.چن روز خونریزی چن روز لکه؟

مفنامیک خوبه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

اسی یبار بهم بخوره دیگه نمیتونی جمع کنی

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

قرص ال دی یا اچ دی،از داروخونه بپرسی بهت میگن کدومشو بخوری،،ولی چه کاریه؟بذار روال طبیعی بدنت هر طور هست همونطور پیش بره

به گل آفتابگردان گفتند: چرا شب ها سرت را پائین می اندازی؟ گفت:ستاره ها چشمک میزنند..نمی خواهم به خورشید خیانت کنم...!👈(کاربر قدیمی ام، بانوی شرقی سابق)

نکن ک پشیمون میشی. بزار بدنت روند طبیعی خودشو طی کنه. تاابد که خونریزی نداری. تموم میشه دیگه. بند اوردن قاعدگی کار درستی نیست.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
اسی یبار بهم بخوره دیگه نمیتونی جمع کنی

برای من با قرص اورژانسی بهم خورد😔

به جای خوندن تاپیک های بی محتوای نینی سایت تاپیک "من خودم را دوست دارم" از بانو آرتمیس رو حتما بخونین.   ..                                                                                 اگر تنبلی تخمدان دارید این پیج رو در اینستاگرام ببینید: niloufarpcossupport                                                 همچنین این تاپیک رو از کاربر funlife:                             بچه های تنبلی تخمدان بیاین تاپیک رو پربازدید کنین
مفنامیک اسید کم میکنه ولی بزار طبیعی‌پیش‌بره

جدی؟ من ی بار امتحان کردم با مفنامیک اصلا جواب نگرفتم😑

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  
برای من با قرص اورژانسی بهم خورد😔

اره بخاطر همین میگم اعصاب ادم خراب میشه😐😑

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
میخوام برم جایی نمیخوام پریود باشم😑

لونت کاپ بگیر که اصلا یادت میره پریودی😊