2821
2789
عنوان

کی از قانون جذب نتیجه گرفته؟

168 بازدید | 13 پست

توی چ مدت نتیجه گرفتین؟🙂🤗

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
1ماهه.2هفته ای.چن روزه.چن ماهه.خیلی بوده راستش دقیق یادم نیس.کاش مینوشتم!

چرا

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی چرا؟ الان بهدفکرش افتادم که کاش واسه انرزی مثبت بیشتر تاریخ و زمان رسیدن بهشون رو مینوشتم.خیلی خ ...

اها ینی وقتی رسیدی پشیمون شدی ک کاش دقیق تر مینوشتی؟

نه.مثلا یه خواستم رو که توی دفتر ارزوهام چسبوندم عکسشو کاش مینوشتم ظرف چه مدت بهش رسیدم!

اهان😚 میشه بگی چیکارا کردی

اهان😚 میشه بگی چیکارا کردی

از سالها پیش یه دفتر ارزوها واسه خودم درست کردم و عکس چیزاییکه دوس داشتم رو توش چسبوندم.بعدم احساس خوب و فرکانس مثبت.جملات انگیزشی.تخیل که انگار واقعیه.کتابو کلیپای انگیزشی

من همین یه دونه ام!
از سالها پیش یه دفتر ارزوها واسه خودم درست کردم و عکس چیزاییکه دوس داشتم رو توش چسبوندم.بعدم احساس خ ...

اهان ممنون عزیزم😍😘

از سالها پیش یه دفتر ارزوها واسه خودم درست کردم و عکس چیزاییکه دوس داشتم رو توش چسبوندم.بعدم احساس خ ...

وااااای چه خوب یعنی نتیجه هم گرفتی؟

واسه گرفتن دستای کوچولوت لحظه شماری میکنیم فندق مامان😍🤗🤤
اره خییییییلی.اولین بار از یه ساعت مچی شرو کردم.چن ماه بعد خواهرم واسه تولدم عین همونو خرید!

وای خیلی مشتاق شدم منم این جوری به خواسته هام برسم اوایل خواهرزادم میگفت خوبه اما باورم نمیشد

واسه گرفتن دستای کوچولوت لحظه شماری میکنیم فندق مامان😍🤗🤤
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز