2777
2789
عنوان

حرف زدن بچه...مامانا بیاین

85 بازدید | 10 پست

سلام من پسرم ۱۰ماهش کامل شده اما هنوز هیچ کلمه ی معناداری نمیگه فقط گاهی اوقات آ   یا ب میگه زیاد باهاش حرف میزنم شعرولالایی میخونم تمرین میکنم بابا ومامان بگه اما هیچی نمیگه...میخوام بدونم تا چه سنی وقت داره وطبیعیه؟بچه های شما واطرافیان تو چه سنی اولین کلمه گفتن؟ شنوایی سنجی هم دو مرتبه بردم خوب بود توجهش هم خوبه به اسمش واکنش نشون میده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر بچه ای متفاوته عزیزم

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
وا خواهر چه انتظاراتی دارم دخترم بیست ماهش بود هیچ حرف معنی داری نمیرد بعد دوسال ونیمگی تازه به خرف ...

یه کلمه بگن ادم خیالش راحت میشه یعنی حتی ماما وبابا هم نمیگفت خیلیا تو ۷یا ۸ماهگی بابا میگن

یه کلمه بگن ادم خیالش راحت میشه یعنی حتی ماما وبابا هم نمیگفت خیلیا تو ۷یا ۸ماهگی بابا میگن

بیست ماهش بدو ففط بابا بابا میگفت انقد غصه خوردم الان مخمو میخگره انقد حرف میزنه