2777
2789
عنوان

خانما بخیه های سزارینم خیلی میسوزه چی بزنم بهتر بشه 5 روز هم گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 26 پست
عزیزم بخیه هاتو کشیدی درد داشت یانه

نه نترس .منم مث شما میترسیدم اصلا درد نداره خاطرت جمع باشه

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.عزیزم شما سزارین انتخابی کردید؟کدوم دکتر؟ من مشهدم لطفا جواب بدین

سلام دکتر امیری 

گناه کسی را پیش کسی دیگر نبرید، شاید خدایش بخشیده باشد.. لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
سلام.عزیزم شما سزارین انتخابی کردید؟کدوم دکتر؟ من مشهدم لطفا جواب بدین

سز انتخابی رو کلا برداشتن ولی من رفتم پیش دکتر امیری تو بنت الهدی آشنا دارن شاید بتونن کاری بکنن 

گناه کسی را پیش کسی دیگر نبرید، شاید خدایش بخشیده باشد.. لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
سز انتخابی رو کلا برداشتن ولی من رفتم پیش دکتر امیری تو بنت الهدی آشنا دارن شاید بتونن کاری بکنن&nbs ...

واقعا؟ آدرس و یا شماره دکتر امیری بهم میدی؟ دکتر امیری آشنای شما بود؟ یعنی برای منم کاری میکنه؟ از سزارین راضی بودی؟

واقعا؟ آدرس و یا شماره دکتر امیری بهم میدی؟ دکتر امیری آشنای شما بود؟ یعنی برای منم کاری میکنه؟ از س ...

آشنا نبود منم غریبه بودم ولی خب دکتر مهربونیه من گفتم حیلی بدم میاد از طبیعی و فوبیا طبیعی دارم، آره راضی بودم من هم درد طبیعی کشیدم هم سزارین، دردای من فوق العاده زیاد بود و زار میزدم، سزارین خوبه فقط سه روز اول یکم  سخته 

واقعا؟ آدرس و یا شماره دکتر امیری بهم میدی؟ دکتر امیری آشنای شما بود؟ یعنی برای منم کاری میکنه؟ از س ...

بلوار بعثت بین ابوذر و رضا 

مرسی عزیزم از اینکه جوابم دادی خدا خیرت بده.شما برای طبیعی خیلی اذیت شدی یا سزارین؟

طبیعی آخه من زود دردم گرفت به سزارین نرسید ولی طبیعی هرچی درد کشیدم دهانه رحمم باز نشد و سز کردن  

بعد میگن طبیعی بهتره بعضیا میگن نه

طبیعی هم بخیه داره دیگه 😕 یکی از فامیلامون بخیه طبیعیش چرک کرده بود باز شد 😩

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾