2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده خونه نیومده

346 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

من پریود میشم عصبی میشم همش زود رنج میشم.دوروز پیش مادر شوهرم مهمون داشت.زنگ زدن گفتن بیاین اینجا من نرفتم همسرم گفت یه سر برم بیام زشته از راه دور اومدن.۴ ساعت رفت‌.وقتی اومد ناراحت بودم ک چرا طول کشید اخه دوس داشتم خونه باشه‌.

بعد هی گفتم اخرش شد دعوا.دیشبم دیر اومد خونه مادرش بود.امروزم صبح رفته سرکار دیگه نیومده خونه. باز رفته خونه مامانش

تنهام.انگار مغزم بی حس شده.خییییلی ناراحتم.چرا درکم نمیکنه.

دعام کنین توروخدا

خانه پِدَری بِهِشتِ این دُنیاست..

زنگ بهش بگو‌منتظرشی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ک شوهره مامان چسب داری.باید یه کار کنی از تو دور نشه و بکشونیش سمت خودت.چی میشد یه توک پا میرفتی.بعد الکی یه کاری رو بهانه میکردی می اومدی.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

اشتباه کردی.باید میگفتی برو عزیزم من حالم زیاد مساعد نیس ولی اگ تونستی زودبرگرد دوس دارم کنارم باشی.ببین اگ حتی داشتی میترکیدی نباید بروز بدی!!!توام خودتو با ی چی سرگرم کن بخواب نمیدونم ی کاری کن ک ارومت میکنه

عزيزم موعد ماهانگي كه ميشه خودتونو يه جوري سرگرم كنين، اصلا به همسرتون تا اين حد سخت نگيرين و كنترلشون نكنين، چون نتيجه اش ميشه دوري هرچه بيشتر ايشون از شما. سعي كنين با ايشون دوستانه رفتار كنين، خواسته اي هم دارين موقع مناسب و با آرامش مطرح كنين

هان مشو نومید چون واقف نِه‌ ای از سِرّ غیب ❤️ باشد اندر پرده بازی‌های پنهان غم مخور

اسم ما زنه زن باید سیاست داشته باشه. هرررررررچی میشه شوهرت نباید دستتو بخونه. 

ما پیش هم زندگی میکنیم اما شوهرم بهش القاشده من خیییییلی خونوادشو دوست دارم برای همین گارد نیست به چیزی خداروشکر. 

تابفهمن لج میکنن 

1403/5/22مردم

اخه وقتی پریود میشم باید خونه باشم.درد وحشتناکی دارم.مسکن هم بخورم قطع میشم.میدونم زنگ هم بزنم نمیاد.یعنی پدر مادرش نگفتن پاشو برو خونت ناهارتو بخور.تا الان تنهاس؟

چرا دلشون از سنگه

نمیخوام ب خونوادم بگم دیروز بحد کافی ناراحتشون کردم.ولی دیگه شب الکی گفتم اومده خونس ک نگران نشن

بخدا من کاری ب رفتن و اومدنش ب خونه مادرش ندارم.فقط اونروز دیر اومد ناراحت شدم.

خیلی دلم شکسته.دلم برا خودم میسوزه.حتی خواهرمم زنگ زد حالمو بپرسه انقد گریه کردم ک اونم ناراحت شد.بمیرم براش