2777
2789
عنوان

مامانها کمک

273 بازدید | 20 پست

سلام دوستان. واسه بچه  تقریبا یک ماهه که کولیک داره همون نفخ و گریه میکنه به خاطرش چه راهکاری دارید؟دو تا قطره دکتر داده گیاهی و ایرانیه که بی تاثیره کلا. یعنی دیگه کم اوردم واقعا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کولیف و زینوکولیک.هر دو ایرانین.

کولیکف رو بده و جای قطره دومی یه قطره پروکید یا پدی لاکت  بگیر روزی پنج قطره بده نهایت تا یه هفته دیگه خوب میشه کولیکش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
قطره پدی لاکت و کولیک آیید بهش بده مثل آب رو آتیشه کولیک روزی سه بار و پدی پنج قطره

عزیزم رنج سنی نداره؟یعنی نوزاد یک ماهه میتونه؟خدا کنه اینجوری باشه واقعا خسته شدم

عزیزم رنج سنی نداره؟یعنی نوزاد یک ماهه میتونه؟خدا کنه اینجوری باشه واقعا خسته شدم

آره از همون ۱۵ روزگی میشه داد قطره های پروبیوتیک عالین برا کولیک یا پدی لاکت بده یا پروکید عین هم اند.روزی پنج قطره

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
آره از همون ۱۵ روزگی میشه داد قطره های پروبیوتیک عالین برا کولیک یا پدی لاکت بده یا پروکید عین هم ان ...

مرسی عزیزم از راهنمایی. خدا کنه که تاثیر بزاره هلاک شدم این مدت.

مرسی عزیزم از راهنمایی. خدا کنه که تاثیر بزاره هلاک شدم این مدت.

خواهش میکنم عزیزم.حق داری والا کولیک خیلی سخته برا مادر.ولی این قطره ها شک نکن موثرن.بزن نت سرچ کن در موردشون بخون

خواهش میکنم عزیزم.حق داری والا کولیک خیلی سخته برا مادر.ولی این قطره ها شک نکن موثرن.بزن نت سرچ کن د ...

دقیقا.کلا من اصلا وقت رسیدن به هیچی رو دیگه ندارم شب تا صبح که بیدارم به خاطر گریه ها. یعنی وقتی این بچه بخوابه منم میتونم بخوابم تازه چشمام گرم میشه که صداش میاد دوباره و همه چی از اول.مرسی عزیزم اره دارم سرچ میکنم.

باید تحمل کنی این روزها میگذره فقط در طول روز یکم بخواب قرص اهن وویتامینات بخور تا اعصابت قوی بشه

یعنی درد عملم مونده واسم ،بعد کولیک بچه،دیگه کلا داغونم. اتفاقا ویتامین میخورم که از پا نیفتم. نمیدونم بقیه بچه های فامیلمون ارومن بچه من چرا اینجوری شد.