2777
2789

عقدم محضریه و بعدش میریم خونه واسه شام و یکم بزن و برقص 

جشن نداریم یه مجلس سادست

بنظرتون چی بپوشم؟

کت شلوار دوست ندارم زیاد خیلی رسمی میشم

بنظرتون چی بپوشم و چه رنگی

یه چیزی بگید ک محضرم بتونم بپوشم و برم زشت نباشه

ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی لباس نامزدی بلند صورتی کمرنگ پوشیدم

با همون رفتم محضر، بعدم خونه بزن برقص و شام

راحت بودم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خریدی ک دامادبرات میکنه،کت شلوار بخر کرم رنگ یاگلبهی روشن یا ی رنگ دیگه ولی خیلی روشن بخر

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

یه لباس مجلسیه بلنده پوشیده ی کرم رنگ بخربپوش پارچش ی چیزی مث گیپوراینا باشه یا استینش مدل داربتشه عالی میشه شک نکن

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
خوش بحالت من ۳ سال پیش عقد کردم ی لباس خوشگل واسع محضر نخریدم با مانتو رفتم عقد کسی میرم خیلی اعصابم ...

این دیگه خوشبحالت داره؟

الان منم نمیدونم چی بگیرم بپوشم که جالب باشه

ب نظرم از مانتو هاي خوشگل رنگ روشن بپوشن حرير يا گيپور و استين پفي 

يه شال خوشگل ستش كن سفيد باشه ك بهتر يه حلقه گل هم بگير بالا سرت بزار 

موهاتم اگه ارايشگاه نميري بابليس كن 

بستگي ب مانتوت ك جلو بازه راحتي يا نه از لحاظ حجاب دامن بپوش يا شلوار پارچه اي سفيد