2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب یکم توضیح بده

من و همسرم همو میخاستیم و باهم ازدواج کردیم

تو این ی سال خیلی پیشرفت کرده خداروشکر

اما بدون هیچ پشتوانه و وامی

میخایم بریم سرخونه زندگیمون هیچ پشتوانه مالی نداره

بِه از این چه شادمانی🥰✨ که تو جانی و جهانی 😌❤️
من و همسرم همو میخاستیم و باهم ازدواج کردیم تو این ی سال خیلی پیشرفت کرده خداروشکر اما بدون هیچ پش ...

خوب توی یه سال که هیچکی به هیچی نمیرسه بزارید مهر عقدنامتون خشک بشه عجله نکنید به همه چی میرسید فقط همدیگرو درک کنید

خوب توی یه سال که هیچکی به هیچی نمیرسه بزارید مهر عقدنامتون خشک بشه عجله نکنید به همه چی میرسید فقط ...

منم همینو میگم

خانوادم زور میگن یذره😭😂

بِه از این چه شادمانی🥰✨ که تو جانی و جهانی 😌❤️
من و همسرم همو میخاستیم و باهم ازدواج کردیم تو این ی سال خیلی پیشرفت کرده خداروشکر اما بدون هیچ پش ...

دقیقا من عین همین شرایط داشتم یک سال ونیم اومدیم سر زندگیمون دوماه دیگم پسرم بدنیا میاد اصلا خودت اذیت نکن خدا خیلی بزرگه اشتباه منو نکن از نامزدیت لذت ببر

واسم دعا کنید💗
منم همینو میگم خانوادم زور میگن یذره😭😂

برای زندگی خودت نزار کسی دخالت کنه حرفای همرو بشنو با احترام ولی توی زندگیت دخیلش نکن احساس میکنم خیلی دهن بین هستی و برای شوهرت افسوس میخورم البته ببخشید اینجوری گفتما

بزار یه کم جمع کنه بعد,بعد عروسیو بچه دار شدن آدم هشتش گرو نهشه