2777
2789
عنوان

بازم بی بی چکم منفی شد حس میکنم من مادر اصلا نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 97 پست
خیلی سخته منم گاهی با خودم حرف میزنم به امیدی که بچه تو شکمم باشه 😢😢

دقيقا من يه روز پريوديم عقب افتاده بود به خودم حرف ميزدم اصن الكي خوش بودم ميرقصيدم يواش راه ميرفتم رفتم ازمايش منفي شد اينقد حالم گرفته شد اه

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
سلام منم دوسال نیم دیگه کم کم داره میشه سه سال منتظرم..همیشه از مجردی عاشق بچه بودم ..اصلا ذوق شوهر ...

مرسی عزیزم همچنین تو انشالا دامنت سبز بشه 

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم مثل توأم انقد بی بی چک منفی دیدم تادلت دوسال دارم تلاش میکنم ۴تادکتر عوض کردم هرآزمایشی ک بگی دوبار سه بار انجام دادم کلی داروی محرک بهم دادن ولی بازم نشد ،به هرکس وبه هرچی ک فکرکنی نذرونیاز کردم چه کنم که نمیشه،الانم هفته پیش رفتم پیش دکتر جدید که فوق تخصص نازایی ویزیت کرده کلی آزمایش اینا نوشته برگش گف ازبس آمپول محرک زدی تخمدانات نابود شدن ،دیگه دست ازپا درازتر اومدم نشستم خونه

هر دفه ميخوام گولش بزنم يه بار موفق شدم نگرفت

انشالا بشه عزیزم 

منم خودم دو سال اول ازدواجم قرص جلو گیری خوردم شاید خدا قهرش گرفته ازم 

مگه میشه؟!!!!!!!!! اگر به گفته خودش از رگ گردن به ما نزدیک تره، پس پیش از اینکه حتی بگیم می ...

برای منم دعا کن 

نباید سقط میکردی...بچه خوبه..من ب خدا گفتم فقط یکی میخام یه بچه سالم ،،صالح ،،ناز بهم بده ....بچه خی ...

اره خيلي ولي حيف من وقتي فهميدم باردارم استرسم بيشتر شد نميدونستم حالا چيكار كنم به كي بگم كجا برم از واكنش شوهرم ميترسيدم اخرم كار خودشو كرد.من اصلا راضي نبودم سر همون موضوع اومدم توي اينترنت دنبال مشاور ميگشتم با نيني سايت اشنا شدم و عضو شدم اولين تاپيكي هم كه زدم اين بود كه مامانم و كادر شوهرم و شوهرم مجبورم ميكنن بچمو سقط كنم خيلي ها اومدن گفتن داستان ميبافي اگه واقعيه چرا خوشحالي ذوق مادر شدنو داشتم ولي استرس اينكه چي پيش مياد 

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
دکتر اخری من رفتم از خارج امده بود گفت باید وزن کم کنی همین

من یکبو میشناسم ۱۵ سال باردار نشد اخرین بار ی دکتر بهش گفته بوده وزنت زیاده برا همین بادار نمیشی،وزنشو کم کرد دوتا بچه پشت هم اورد

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

دوست عزیز من هم کیست داشتم هم تنبلی تخمدان.دکتر بهم گفت تا میتونی فعالیت داشته باش.منم در هفته ۴ روز میرفتم باشگاه دو ساعت تمام ورزش میکردم شنا میرفتم الکی تو اب دست و پا میزدم.خداروشکر بعد سه ماه رفع شد باردار شدم.تو هم اینکارا بکن

دقيقا من يه روز پريوديم عقب افتاده بود به خودم حرف ميزدم اصن الكي خوش بودم ميرقصيدم يواش راه ميرفتم ...

الان منم همین حسو داشتم 

انشالا بشه عزیزم  منم خودم دو سال اول ازدواجم قرص جلو گیری خوردم شاید خدا قهرش گرفته ازم

نه بابا قهر چي موقعيتش رو نداشتي ديگه بهتر از اين بود كه مثل من حامله ميشدي و سقط ميكردي اينكه گناهش بيشتر بود كاش منم قرص ميخوردم

عزیزم منم مثل توأم انقد بی بی چک منفی دیدم تادلت دوسال دارم تلاش میکنم ۴تادکتر عوض کردم هرآزمایشی ک ...

واقعا امپولا بده 

الان منم همین حسو داشتم 

هيب نداره ديگه دوست جان غصه نخور هرچي قسمته ايشالا خدا به دوتامون دو جفت دو قلوي توپولوي ناس ناسي بده به من دوتا پسر بده كه بشن مرد مامان