2777
2789

خانمایی که همیشه خدا خونتون مرتب وتمیزه و حس تمیزی دارید چطور باید انگیزه پیدا کرد که خونه همیشه آماده برا مهمون ناخونده باشه انگیزه ای که زود اثرش نره ،وماندگار باشه

من خونم همیشه مرتبه و تمیز 

اما هرگز خودم راضی نیستم🤦🏻‍♀️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمیزی باید تو ذاتت تو خون خودت باشه.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

منم لایک کنین بعدا بیام 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

من اصلا بخاطر مهمان ناخوانده نيست

اگر خونم تميز نباشه از نظر روحي مي ريزم به هم

واسه همين هميشه تميزه و منظم .

به نظرم بايد مهمترين انگيزت خودت باشي .

بچه ت رو سقط نكن  .. اون انتخاب كرده تو مادرش باشي و همه اميدش به توست ❤️

عزیزم همش باید درحال تمیز کردنو جمع کردن باشی درغیر این صورت هیچوقت خونه تمیزی نداری

من خودم مثلا خونه نامرتب باشه عصبی میشم ذهنم اروم نیست حتما باید همه چی سرجاش باشه تمیزو مرتب تا با خیال راحت بشینم اینجوری ارامش خودمو شوهرم بیشتره

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️