2777
2789
عنوان

مثل وحشی ها پریدم به پسرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 44 پست
الان مثل فرشته ها خوابیده از عذاب وجدان دارم میمیرم

خودتو کنترل کن مادرا همینن گاهی ادم اشتباه میکنه ولی مردانه تکرار نکن😘😘دردت بخوره تو سر او نادر اینستاییه قلبم از دستش تتیرمیکشه

...یک عدد آدم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفی ندارم

دور از جون

شاید دیگه نباشه

دلتنگتم..از اینجا ک هستم تا انجا که هستی... وجب به وجب..دلتنگتم.. ....دلم برات تنگ شده نفس من. جون من .عمر من..پسر کوچیک مامان...شایانم...... برای مادری ک جگر گوشه اش در خاک است..در خواب است.  دعا کنید.. دعا کنید خدا دوباره بهم فرزند بده..خیلی زود.. 

پسر همینه تخسه..سعی کن کتک نزنیش چون هیچ تاثیری نداره

بچه خاله منو چی میگی بچه گربه پیدا کرده بود انداخته بود تو کیسه مشما سیاه انداخته بود ته زیر زمین تا چند روز هیچ کس نمیدونسته ..بعدا گندش دراومده چه قدرم با اون دستا چرکش به همه جا دست مالیده بوده

خاله م هم سیر کتکش کرده بود

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
پسر من ۵ سالشه اصلا ازم حرف شنوی نداره

دقیقا پسرمنم ۵سالشه تا ۶ماه پیش ازبس حرف گوش کن بود بخدا زبانزو کل فامیل بود الان افتضاحه اینقد خرابکار شدهبعصی وقتا میگم این بچه ازاینرو به اونروشده شایدمن مقصرم شایدمن رفتارم باهاش مناسب نیست خیلی هنگه بنطرت اقتضای سنشون نیست؟؟

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

استارتر معلومه باوجدانی

ولی واقعا دلم نمی خواد بهت حق بدم

هرچقدرم عصبی بشی حق نداری آزارش بدی

شما واقعا متوجه نیستید بچه ها کاراشون از سر خصومت نیست؟

التماست می کنم به وجود بی پناهش رحم کن

اگه می خوای انقدر دستشو محکم بگیری که ناخنت بره تو پوست لطیفش خوب دست خودتو محکم فشار بده کم ترم اذیت می شی

هر وقت عصبی شدی اونو دعوا بکن ولی خودتو اذیت کن

فراموشت نشه فرشته س دستت امانته ازش شیطان نساز

خدا هردوتونو حفظ کنه

پسر من ۵ سالشه اصلا ازم حرف شنوی نداره

من پسرم 4 سالشه امروز بردمش پارک ی کولی بازیی در اورد ک بیا و ببین. میگفت کسی ب چرخ و فلک دست نزنه خودم بچرخونم همه پیاده شن...ی چندتا بچه بودن چون بزرگتر بودن کوتاه اومدن ی دو سه دیقه خالی کردن دوباره نشستن.... عاقا گریه.جیغ و داد... دیگه گفتم من میرم خونه... راه افتادم ... برم خوابیده زمین... راصی شد بیاد من وانمیستم.... اومد .... دوچرخه شو نمیاورد.... خلاصه ی دست تیاتر واسه حاضرین در پارک رفتیم😊😊

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

بچه ها موندن خونه بیچاره ها خسته شدن.ما هم بی اعصاب شدیم .دعوا نکنید نزنید تورو خدا بعدا خیلی پشیمون میشید در آینده.بچه منم حرف شنو نیست اصلا.فقط کار خودشو میکنه.جدیدا از تلویزیون فحش یاد گرفته اصلا نمیتونم از ذهنش بیرون کنم.هر چی میشه تکرار میکنه.

بعضي وقتا واقعا ادم نميتونه خودشو كنترل كنه  نميدونم چي بگم بهت منم وقتايي از دست پسرام ميخوام ...

از کی بهتر شدن دقیقا؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
استارتر معلومه باوجدانی ولی واقعا دلم نمی خواد بهت حق بدم هرچقدرم عصبی بشی حق نداری آزارش بدی شما ...

حرفات کاملا درسته 

بخدا دارم دق میکنم که اینکار رو کردم‌ولی متاسفانه فردا یادم میره دوباره داد و عصبانیت 

حرفات کاملا درسته  بخدا دارم دق میکنم که اینکار رو کردم‌ولی متاسفانه فردا یادم میره دوباره داد ...

ببین عزیزم باتمام وجود ضعف اعصابتو درک می کنم

ولی بخدا اگه راهکاری برا کنترل خشمت پیدا نکنی

این فرشته معصوم آینده خطرناکی خواهد داشت

اونوقت خودت تو سن بالا باید یه پسر بالغ و عصبی یا سرخورده رو تحمل کنی