2777
2789
عنوان

مثل وحشی ها پریدم به پسرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 44 پست

منم دخترم برداشته با مایع صدعفونی کننده دست عروسکشو شسته اعصاببم خورد شده اینقدر داد زدم شکمم درد میکنه. 

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نباش تو هم ادمی دیگه... بچه ها فراموش میکنن. عصبی ک میشی برو تو اتاق در رو روی خودت ببند

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

بعضي وقتا واقعا ادم نميتونه خودشو كنترل كنه 

نميدونم چي بگم بهت منم وقتايي از دست پسرام ميخوام سرمو بكوبم ب ديوار 

البته كوچك تر ك بودن شيطون تر بودن الان خيلي بهترن 

بايد تحمل كني بزرگتر بشه شيطنتش كم تر ميشه

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰

اسنکه به بچت صدمه بزنی بده ولی اینکه بردیش توی اتاق و ازش خواستی اونجا بمونه کاره خوبی کردی عزیزم ولی دفعه بعد با لحن خیلی بد و داد و بیداد نگو وقتی کاره بدی میکنه بهش بگو ۵ دقیقه توی اتاق بمون و هیچ وسیله بتزی و اینام در دسترسش نباشه بعدش عادی رفتار کن 

ژ ژ آ🕊
منم دخترم برداشته با مایع صدعفونی کننده دست عروسکشو شسته اعصاببم خورد شده اینقدر داد زدم شکمم درد می ...

واي چ بامزه😃

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰

٥ سال ديگه خوب همينه شيطونن 

واقعا لج در بيار هم ميشن بعضي وقتا ما مامان ها هم تحمل هامون كم شده 

پسراي من الان ٩ ساله و ١٣ ساله هستن فقط وقتي با هم بازي ميكنن  ي دقيقه صداي داد و فريادشون خاموش نميشه اعتراض ك ميكنم ميگن داريم بازي ميكنيم😐😐😐😐 همديگرو ميزنن تو بازي قهر و اشتي ميكنن منم دخالت نميكنم ديگه فقط ي وقتايي جيغ بنفش ميكشم تا ساكت بشن