2777
2789
سلام  من کرونا گرفتم 12 هفته هستم کسی بوده مث من باشه اول بارداری کرونا گرفته باشه نی نی سالم ...

سلام عزیزم خوبی شما الان  منم امروز فهمیدم کرونا دارم هفته ۱۴ هستم خیلی ترسیدم ای وی اف هم کردم شما چ کار کردین اول رفتین پیش متخصص زنان؟

سلام  من کرونا گرفتم 12 هفته هستم کسی بوده مث من باشه اول بارداری کرونا گرفته باشه نی نی سالم ...

سلام ببخشید خواستم ببینم حالتون خوب شد؟ حال نی نی چطوره عزیزم؟

و خدایی که به شدت کافیست❤️🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان هفته ی 33 کرونا گرفتم تست ندادم ولی مطم/نم ک کرونا چون همسرم مبتلا بود خداروشکر اون خوب شد من افتادم. تنگی نفس دارم تک و توک سرفه لطفا بگید چیکار کنم چی بخورم خیلی نگرانم زنگ زدم دگترم گفت برو متخصص عفونی ک اصلا اصلا نمیتونم برم بیرون. لطفا راهنمایی کنید

سلام عزیزم خوبی شما الان  منم امروز فهمیدم کرونا دارم هفته ۱۴ هستم خیلی ترسیدم ای وی اف هم کردم ...

سلام عزیزم خوبی اصلا نگران نباش ان شاءالله بسلامتی میگذره نی نی نازتو بغل میکنی سعی کن خودتو تقویت کنی ابگوشت جوجه خروس خیلی خوبه

من دختر خالم 2بار کرونا گرفت خودشو بچش الان حالشون خوبه تازه بازم داشتیم تو فانیل ک کرونا گرفته بوده اونم بهد از زایمان سز بوده دکتر گفتن بهش خودش نمیدونسته فقط 3 روز گلو درد داشته

اصلا نترس همین خودش باعث بدتر شدن حالت میشه استرس ضعیفت میکنه اصلا نزار گلوت خشک بشه شبا موقع خواب اب بالا سرت باشه

پیش متخصص زنان برو اگه اجازه بدن ببینیش تا دارو لازم بهت بده مراقب باش عفونت واژن نگیری

زینک حتما بخور چون کیسه اب تقویت میکنه

عرق کاسنی هم خوبه

چیزای گرمی ک برا کرونا خوبه اصلا نخوربرا نی نی خوب نیست امیدوارم زود حالت خوب بشه راستی حمام نرو 

سلام عزیزم خوبی شما الان  منم امروز فهمیدم کرونا دارم هفته ۱۴ هستم خیلی ترسیدم ای وی اف هم کردم ...

سلام عزیزم خوبی اصلا نگران نباش ان شاءالله بسلامتی میگذره نی نی نازتو بغل میکنی سعی کن خودتو تقویت کنی ابگوشت جوجه خروس خیلی خوبه حبوبات عالیه البته زیاد روی نکن لیمو و ابجوش میوه خیلی بخور، بخور اب بده هرروز

من دختر خالم 2بار کرونا گرفت خودشو بچش الان حالشون خوبه

اصلا نترس که باعث بدتر شدن حالت میشه استرس ضعیفت میکنه اصلا نزار گلوت خشک بشه شبا موقع خواب اب بالا سرت باشه

پیش متخصص زنان برو اگه اجازه بدن ببینیش تا دارو لازم بهت بده مراقب باش عفونت واژن نگیری تو اب سرکه بشین

زینک حتما بخور چون کیسه اب تقویت میکنه

عرق کاسنی هم خوبه

چیزای گرمی ک برا کرونا خوبه اصلا نخوربرا نی نی خوب نیست امیدوارم زود حالت خوب بشه راستی حمام نرو برا کرونا بده

سلام ببخشید خواستم ببینم حالتون خوب شد؟ حال نی نی چطوره عزیزم؟

سلام عزیزم اره خوبم ممنون

بالا گذاشتم چندتا چیز ک میدونستم خوبه ان شاءالله حالت خوب بشه بسلامتی بگذرونی نی نی نازت بغل کنی

سلام عزیزم خوبی اصلا نگران نباش ان شاءالله بسلامتی میگذره نی نی نازتو بغل میکنی سعی کن خودتو تقویت ک ...

مرسی از راهنماییت عزیز دلم خدار وشکر الان بهترم فقط سرفه ها داره اذیتم میکنه

خدا انشالله  نینی تو واست حفظ کنه

مرسی از راهنماییت عزیز دلم خدار وشکر الان بهترم فقط سرفه ها داره اذیتم میکنه خدا انشالله  نینی ...

سلام خانما 

من شوهرم کرونا گرفته دو روز سردرد داشت بعد اون ۴ روزه الان سرفه میکنه گاهی اوقات و امروز اسهال شده 

الان از غروب بچم هم داغ آب کرده میگه دلم درد میکنه نمیدونم شیافت  بزارم براش یا نه 

بهش بروف ن دارم 

خودمم باردارم احساس میکنم گلوم خشک و گاهی سرفه میکنم تو رو خدا چیزی میدونید راهنمای کنید

سلام خانما  من شوهرم کرونا گرفته دو روز سردرد داشت بعد اون ۴ روزه الان سرفه میکنه گاهی اوقات و ...

عزیزم الان دیگه هر کی این علایم داشته باشه میگن کروناست ولی شما به خودت استرس نده انشالله که چیزی نیست  بچه رو به دکتر نشون بده خیالت راحت شه منم کرونا گرفتم هنوزم سرفه هاشو دارم ولی  دارو استفاده نکردم ترسیدم از دارو

بازم توکلتون به خدا باشه  انشالله که چیز مهمی نیست

مرسی از راهنماییت عزیز دلم خدار وشکر الان بهترم فقط سرفه ها داره اذیتم میکنه خدا انشالله  نینی ...

فدات عزیزم خداروشکر گلی ان شاء الله زود خوب میشی

سرفه نکن چون برای نی نی خوب نیست

سلام عزیزم احتمالش زیاده که شوهرت کرونا داشته باشه اول اصلا نترس استرس به بیماری اجازه ی پیشرفت میده خودت خیلی سریع برو اب نمک قرقره کن این کارو چند بار تا صبح انجام بده شیر گرم با عسل چایی کمرنگ باعسل و لیموی تازه به همراه اب زیاد بخور ولی زیاد بخورتا میتونی  تا چند روز این چیزارو بخور حتما تو خونه ماسک بزن انشا الله که به خیر میگذره توکل به خدا.

برا من هیدروکسی کلروکین سولفات داده دو روز اول که خوردم نفس کشیدنمو بهتر کرد قبلش نفس میکشدم سینم در ...

عزیزم کرونات چی شد خوب شدی؟

من اوایل هفتم سه چهارروزه متاسفانه فهمیدم کرونادارم😭

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙
عزیزم کرونات چی شد خوب شدی؟ من اوایل هفتم سه چهارروزه متاسفانه فهمیدم کرونادارم😭

سلام شما چیا میخوری؟😭

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام شما چیا میخوری؟😭

رفتم پیش متخصص داروداده

سوپ هرروز

اب سیب واب پرتقال

چای کمرنگ(چای به ودارچین وزنجبیل)

اب لیموبا عسل واب جوش مخلوط میکنم واسه گلوم

سرکه سیب باعسل واب جوش برای عفونت گلو وبدن

کلااینایی ک گفتم واسه باردارا مجازه

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙