2777
2789

منم هفته ۳۳ بارداری از محل کارم کرونا گرفتم با اینکه خیلی رعایت میکردم ۴ روز اول فکر میکردم سرماخوردم بعد چهار روز تب شدید شروع شد و حس بویاییم رفت دکترم گفت بخاطر تب برم بیمارستان که اونجا بستریم کردن هر دو ساعت تبم بالا میرفت و لرز میگرفتم بهم سرم و استامینوفن ۱۰۰۰ داخل سرمم ترریق میکردن تست پی آر سی هم از دماغ و گلوم گرفتن که هر دو زخمی شده بود و بعد اون سرفه های شدیدم شروع شده بود گفتن منفی کاذبه هر روز سه بار ازم خون میگرفتن که عفونت خونو تحت کنترل بگیرن هر روز صبح هم ضربان قلب بچه رو چک میکردن

بهم قرص آزیترومایسین زینک و ویتامین c و استامینوفن داده بودن که بخورم ولی نمیتونستم حالت تهوع داشتم وقتی قرص میخوردم استفراغ میکردم خلاصه هفته ۳۳ و ۳۴ اینجوری گذشت و تبم قطع شد ولی سرفهام تا یه مدت ادامه داشت شبا حس میکردم وزنه رو سینمه ۳۶ هفته و ۴ روز هم بودم بخاطر پارگی کیسه آب که کم کم آب میرفت سزارین شدم و دخترم شب ساعت ۱۱ بدنیا اومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هفته ۳۳ بارداری از محل کارم کرونا گرفتم با اینکه خیلی رعایت میکردم ۴ روز اول فکر میکردم سرماخورد ...

وای خدا چه بد

الان حالتون خوب شده ؟بچه خوبه؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار...

سلام.من هفته ۳۵ هستم.

پنج شنبه صبح دل درد داشتم تا شب هم دل پیچه و اسهال.

از جمعه تاحالا (یک شنبه)هم خیلی خیلی کم آبریزش دارم و گلوم کمی میسوزه و میخاره.

میخواستم ببینم کسی اینجوری بوده؟

تست بدم؟!

البته هر روز ویتامین c و سوپ و آب گرم و عسل و... میخورم

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و انتَ خیرُالوارِثین😍
آخه بویایی نداشتم البته الانم ندارم یکی از علامتاش همینه

سلام عزیزم کامنتا زیاده همشو نتونستم بخونم ....منم بویاییم هی قطع ووصل میشه گاهی تک سرفه هم دارم ینی کروناس ..توروخدا بگو چیکارکردین؟؟من چی بخورم خوب بشم باردارم هستم۱۴هفته

سلام عزیزم کامنتا زیاده همشو نتونستم بخونم ....منم بویاییم هی قطع ووصل میشه گاهی تک سرفه هم دارم ینی ...

سلام خانومی ببخش من الان پیامتو‌ دیدم نمیدونم حالت خوب شده یا نه که امیدوارم خوب شده باشی ولی اگه هنوز علایم داری اول اینکه حتما به مراقبت بگو ک یه تست کرونا ازت بگیرن انشاالله که کرونا نیس

من تو دوران کرونام داروی خاصی مصرف نکردم جز یه قرص که اونم نمیخوردم فک نکنم چیزی میشد فقط به تغذیه بستگی داره و استراحت باید چیزای مقوی بخوری ،اون موقع ویروسی که من و خونوادم گرفته بودیم خفیف بود که تو بعضیا حتی علایم نداش بنظرم اگه منم جلو کولر نمیموندم وسرما نمیخوردم متوجه نمیشدم ک کروناس

نگران نباش انشالله که چیز خاصی نیس اگه هم بود با آرامش بگذرون استرس برا نینیت بیشتر از کرونا خطرناکه  

سلام خانومی ببخش من الان پیامتو‌ دیدم نمیدونم حالت خوب شده یا نه که امیدوارم خوب شده باشی ولی اگه هن ...

ممنون عزیزم....منم خداروشکر خوب شدم انگار ..حالا یا سرماخوردگی بود واقعا یا کرونای خفیف ...بازم مرسی ک جواب دادی🙏انشالله همیشه سلامت باشین❤

ممنون عزیزم....منم خداروشکر خوب شدم انگار ..حالا یا سرماخوردگی بود واقعا یا کرونای خفیف ...بازم مرسی ...

خداروشکر 

خواهش میکنم عزیزم همچنین شما انشاءالله کوچولو صحیح و سالم دنیا میاد 🥰🌷

شبیه این عکسیه که فرستادم، فقط برای منوکوچیکتره ولی سنگ لوزه نیس ها جوشه سر سفیده، ممکنه از معدمم با ...

عزیزم شما خوب شدی؟ منم همین مشکل رو دارم البته میدونم که مال آلرژیم هست و نباید گرمیجات بخورم