2777
2789
ببین ی چی بگم دکتر شهرمون تا سی ارپی مثبت نشه کیتو آز igm مثبت نشه اصلا دارو نمیدن شاید آزیترو بدن م ...

انقد استرس نکشین بیشتر از کرونا به خودتو بچه آسیب میزنه

دوره سختش تا ۱۴روزه اگه سالم موندی پس نگران نباش هیچیت نمیشه سعی کن زیاد بخوری ضعیفتر نشی به بچه هم استرس نده انشالله زودتر کامل خوب میشی

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار...
ببین ی چی بگم دکتر شهرمون تا سی ارپی مثبت نشه کیتو آز igm مثبت نشه اصلا دارو نمیدن شاید آزیترو بدن م ...

ولی هواست باشه  چون متخصص عفونی بیناران ایدز وهپاتیت وبیناریهای خطرناک واگیردار عفونی میاین مطب با دستکش وماسک وضدعفونی برو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا همین استرس بدتره 

با اینکه منم حالم زیاد خوب نیس ولی سعی میکنم آروم باشم وقتی کلافه میشم با بچه حرف میزنم حالم خوب میشه،بیماری از یه طرف ناراحتی هم از طرف دیگه آدمو از پا درمیاره

انقد استرس نکشین بیشتر از کرونا به خودتو بچه آسیب میزنه دوره سختش تا ۱۴روزه اگه سالم موندی پس نگران ...

عزیزدلم باور کن من از اخرای فروردین درد پشت سینه خارش گلو داشتم تو اردیبهشت درد سینه تنگی نفس ددستو پام درپ میکرد ولی الان ی هفتس خیلی بیحال میشم هفته پیش دوروز باز بدن درد شدید شدم دیروز هم بیحال شدید و درد پا! نمیدونم چرا تازه انقدشدیر بیحالم میکنع بدنم حتی شدیدتر دردگرفته اگ همونموقع گرفتم نزدیک دوماهه چرا ولم نمبکنه الان بالای سرم درد مبکنه بیحالم میترسم میگم شاید دوبارع گرفتم این ویروسو! پس چرا علایمم نمیره اخه

قرص کلسیم ودی میخوری؟

من مولتی ویتامین میخورم همشو داره باهم میگن کلسیم دی ویروسو قوی میکنه شما میخوری؟ دارم قرص ویتامین دی ولی مولتی وینامین میخورم ینی حتما بخورم حالم بدتر نشه یوقت

شاید! بم ی ویتامین دی 3 داده از ترس نمیخورم شما میخورین دی 3 حالتونو بدتر نمیکنه؟

کی میگه بدار میکنه اتفاقا بدنتو قوی میکنه من دکتر واسم نوشته بود 

مطب که رفتم ویتامین دی 50000 هزارداد دکترم گفت همون 1000 روزانه بخور

عزیزدلم باور کن من از اخرای فروردین درد پشت سینه خارش گلو داشتم تو اردیبهشت درد سینه تنگی نفس ددستو ...

البته شاید از بارداریم باشه من قبلا خیلی اینجوری میشدم سر درد میشدم گلودرد میگرفتم ولی محل نمیذاشتم خود بخود خوب میشدم،تو برو مرکز بهداشت محلتون بگو بارداری همه علایمم داری ببین چی بهت میگن

من دو هفتس گرفتم ولی یه هفتس تست دادم مثبت شده،حالم اولاش خوب نبود اومدم خونه مامانم فقط استراحت میکنم بهم میرسن بدن دردم خیلی کمتر شده فقط بعضی وقتا پاهام درد میکنه اونم طبیعیه،ولی ضعف بدنی دارم سعی میکنم آبمیوه اینا زیاد بخورم،میگن مایعات عوارضشو کم میکنه 

تند تند آب نمک غرغره کن خارش گلوتو کمتر میکنه تلخیشو میگیره

استرس نداشته باش توکل کن به خدا خودش حالتو خوب میکنه😊😊

شاید! بم ی ویتامین دی 3 داده از ترس نمیخورم شما میخورین دی 3 حالتونو بدتر نمیکنه؟

من همه اون مکملا که گفتمو از اولش میخورم اصلا باید بخوری تا بدنت ضعیف نشه،ویتامین د خودش خیلی مهمه برا سلامتی من هر روز ۱۰۰۰میخورم

اصلا شاید واسه همین ویتامینه که بیماریم خفیف بوده و الا الان مرده بودم از کرونا😁

توهم به دکترت بگو حداقل این دو ماهو بخور 

تو چند سالته؟

من همه اون مکملا که گفتمو از اولش میخورم اصلا باید بخوری تا بدنت ضعیف نشه،ویتامین د خودش خیلی مهمه ب ...

خدانکنه!وینامین دی قبلا 50000 هفته ای میخوردم بعد اوایل بارداری دکترع گفت نباید بخوری تا ماه 5 من الان ماه ششمم الانم بخورم خوبه برام