2777
2789
خوردم الان پاهام درد میکرد بهترشدم یکم 

خداروشکر 

منم در صورت درد میخوردم البته از دکترم اجازه گرفتم شب 500میلی میخوردم انشالله دیگه نیاز به دارو نداشته باشیم این هفته کاملا خوب بشیم🙏🙏

خداروشکر  منم در صورت درد میخوردم البته از دکترم اجازه گرفتم شب 500میلی میخوردم انشالله دیگه ن ...

شما بغیر بدن درد دیگه علایمی ندارین اگ ندارین همین خوبه فقط تنگی نفس نشه آدم ک اپنپقت معلموم نیس چ چکا کنییم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی بیحالم پاهام درد میکنه انقد ضعیف شدم انگار چند ساله مریض بودم،میگن فقط باید ویتامین بخوریم ...

غذا چی میخوزدین؟ من باورتنون میشع ازونموقع خوابیدم با استامینوفن تازه بیدارشدم 

من اول کمی ابریزش داشتم روز بعدش کوفتگی وخستگی بهدش گیجی نمیتونستم سرپاوایسم بعدش بویایی وچشاییم تقر ...

مگ مغزم درگیر میکنه ای وای نکنه مغزم درگیر شده چطوری مغزو درکیر میکنه مگ با اون دستگاع معلوم میشع!

مگ مغزم درگیر میکنه ای وای نکنه مغزم درگیر شده چطوری مغزو درکیر میکنه مگ با اون دستگاع معلوم میشع!

نه اون اکسیژن خونو تست کرده ببینه پایین نیومده باشه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار...
دکتره بمن گفت نمدونم یه دستگاهی روی انگشت اشاره میزاره

من اون اوایل رفتم مون تنگی نفس داشتم رو انکشتم گذاشت  97 بود گفت تنکی نغس نداری ولی واقعا داشتم ولی نگفت ب مغز اسیب رسیده یا نه! امروز میرم دکتر عفونی ببینم دستگاه داره چقده اکسیژنم مجبورم با دستکشو ماسکو نقاب برم التماسش کنم بهم هیدروکسی بده تو شهرمون نمیدن میگن ضرر داره ولی فایدش حداقل بیشتره ضررش کم سو شدن چشمه ک بعدا شاید بشه برطرف کرد 

دکتره بمن گفت نمدونم یه دستگاهی روی انگشت اشاره میزاره

شما غذا چی میخورین من حتی نمیدونم جز میوه سبزی مایعات چی بخورم مثلا صبحا میشه تخم مرغ آبپز خوردم من هر روز میخورم شما چی

من اون اوایل رفتم مون تنگی نفس داشتم رو انکشتم گذاشت  97 بود گفت تنکی نغس نداری ولی واقعا داشتم ...

شماهم دکترتون گفت برو متخصص عفونی ؟

منم دیشب همش سرفه میکنم نفسم کمی میگیره

از یطرف تلخی دهانم مخصوص آب بخورم امانمو بریده

شما غذا چی میخورین من حتی نمیدونم جز میوه سبزی مایعات چی بخورم مثلا صبحا میشه تخم مرغ آبپز خوردم من ...

من بخاطر تلخی دهانم مثل قبل نمیخورم تخم مرغ این دوهفته یبار خوردم 

ولی گفت مایعات گرم آب میوه طبیعی بخور

شماهم دکترتون گفت برو متخصص عفونی ؟ منم دیشب همش سرفه میکنم نفسم کمی میگیره از یطرف تلخی دهانم مخص ...

ببین ی چی بگم دکتر شهرمون تا سی ارپی مثبت نشه کیتو آز igm مثبت نشه اصلا دارو نمیدن شاید آزیترو بدن من اوایل ک انقد ضعیف نبودم ده تا 500 خوردم ولی هنوزم مرسضم الانم دکتر داخلی هفته پیش داد هنوز نخوردم فقط آمپولای آهنو بی 12 و بی کمپلکس زدم دیروزم ی دکتر ی آمپول نمیدونم چی تو سرم داد با بی کمپلکس ولی بغیر اینا دادوی خاصی نمیدن البته من جدیدا آز igmنگرفتم ولی سی ارپی منفی شد هفته پیش نگغتن برو عفونی خودم میگم برم چی میگه ولی داخلی رفتم اونم تخصص ریه هم داشت گفتم بدن درد سردرد قفسه سینهو تنگی نفس گفت بخاطر بچست کلا بیسواااادن بلند نشد ریمو با گوشی معاینه کنه ک صدا میدع یان! راستی منم امروز یکم سرفه میکنم شما نترس خفیفه من شدید گرفتم خیلی سخته واقعا الانن بالای سرم درد میکنه میگن علایم جدیدش سکتع مغزیه میترسم سکته مغزی نکنم 😞