بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتره بمن گفت نمدونم یه دستگاهی روی انگشت اشاره میزاره
من اون اوایل رفتم مون تنگی نفس داشتم رو انکشتم گذاشت 97 بود گفت تنکی نغس نداری ولی واقعا داشتم ولی نگفت ب مغز اسیب رسیده یا نه! امروز میرم دکتر عفونی ببینم دستگاه داره چقده اکسیژنم مجبورم با دستکشو ماسکو نقاب برم التماسش کنم بهم هیدروکسی بده تو شهرمون نمیدن میگن ضرر داره ولی فایدش حداقل بیشتره ضررش کم سو شدن چشمه ک بعدا شاید بشه برطرف کرد
ببین ی چی بگم دکتر شهرمون تا سی ارپی مثبت نشه کیتو آز igm مثبت نشه اصلا دارو نمیدن شاید آزیترو بدن من اوایل ک انقد ضعیف نبودم ده تا 500 خوردم ولی هنوزم مرسضم الانم دکتر داخلی هفته پیش داد هنوز نخوردم فقط آمپولای آهنو بی 12 و بی کمپلکس زدم دیروزم ی دکتر ی آمپول نمیدونم چی تو سرم داد با بی کمپلکس ولی بغیر اینا دادوی خاصی نمیدن البته من جدیدا آز igmنگرفتم ولی سی ارپی منفی شد هفته پیش نگغتن برو عفونی خودم میگم برم چی میگه ولی داخلی رفتم اونم تخصص ریه هم داشت گفتم بدن درد سردرد قفسه سینهو تنگی نفس گفت بخاطر بچست کلا بیسواااادن بلند نشد ریمو با گوشی معاینه کنه ک صدا میدع یان! راستی منم امروز یکم سرفه میکنم شما نترس خفیفه من شدید گرفتم خیلی سخته واقعا الانن بالای سرم درد میکنه میگن علایم جدیدش سکتع مغزیه میترسم سکته مغزی نکنم 😞