2777
2789
مارک بگیری ک خیلی گرونع لباس تو خونگیش همینک راحت باشه واسه پوستش خوبع

اخه میگن بچه خیلی حساس جنس خوب زیری ها رو باید خرید

ولی همون بدرد نخور ها هم گرررونه  

من که هنوز هیچ کار نکردم

دیگه کم کم لباسا خودممم اندازم نیست باید به فکر لباس بارداری باشم    

خدایا میدونم به موقع میرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میگن بچه خیلی حساس جنس خوب زیری ها رو باید خرید ولی همون بدرد نخور ها هم گرررونه     ...

پارچه اش خوب باشع ک پوستش اذیت نکنه کافیه وگرنه همه دوس داریم مارک بپوشیم ولی نمیشه جور درنمیاد منم لباسا قبلیم میپوشم چون تا الان لاغر شدم هی ولی از این ب بعد لباس میخام

جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...
پارچه اش خوب باشع ک پوستش اذیت نکنه کافیه وگرنه همه دوس داریم مارک بپوشیم ولی نمیشه جور درنمیاد منم ...

اره موافقم 

چقدر لباس های بارداری زشتن برا زمستون

عوضش تابستونی ها چه خوجلن و جیگر

اره موافقم  چقدر لباس های بارداری زشتن برا زمستون عوضش تابستونی ها چه خوجلن و جیگر

چون گشاد میگیری بعدا نمیشه پوشید دیگ واسع بارداری میشه فقط تابستونی پیرهن گل گلی بلندخوجل موجل میشه خرید ولی ما انشالله اون موقع نینیمون دنیا میاد😁

جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...
چون گشاد میگیری بعدا نمیشه پوشید دیگ واسع بارداری میشه فقط تابستونی پیرهن گل گلی بلندخوجل موجل میشه ...

اره 

همین باید یه چی بخریم برا شیردهی هم راحت باشیم

آخرای ۷

سلام خانومی،حالت خوبه؟

بعد از ماهها تاپیکت رو خوندم من هم توی ماه هفتم دوهفته پیش کرونا گرفتم راستی الان نی نیت دنیا اومده؟ان شاءالله برای خودت ونی نی مشکلی پیش نیومد؟من هنوز حالم خوب نشده خیلی بی حالم

سلام خانومی،حالت خوبه؟ بعد از ماهها تاپیکت رو خوندم من هم توی ماه هفتم دوهفته پیش کرونا گرفتم راستی ...

سلام عزیزم مرسی بله الان ۴ماهشه ما هر دو خوبیم خداروشکر

مراقبت کن فعلا تا یه مدت ضعف بدنی خواهی داش باید خیلی به خودت برسی انشالله هرچه زودتر خوب میشی نگران نباش دو هفته گذشته یواش یواش بی حالیتم خوب میشه فقط هرچی میتونی بخور و استراحت کن این ویروسه خیلی بده یجوری آدمو ضعیف کنه انگار آدم صدساله مریض بوده،من که وزن نگرفته بودم دکترم پودر ترومام برام تجویز کرد خوردم یکم بهتر شدم ببین اگه لاغر شدی بگیر بخور البته با نظر پزشکت

با لطف خدا توهم بچتو سالم دنیا میاری،البته تا اون موقع کاملا خوب میشی 🥰

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار...
عزيزم شما زايمان كودي؟ ان شااله بچتون سالمه؟ ايا دارو هم مصرف كرديد براي كرونا؟

سلام بله 6ماهه و خداروشکر سالمه

یه ورق قرص داده بودن که فقط 4تاشو خوردم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار...