2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانم ها علائم کرونا چیه؟؟

من دیشب لرز کرده بودم اولش یه کم گلوم درد گرفت الانم سینم درد میکنه و سنگین شده ۵ ماهم هست ک باردارم

خیلی میترسم

اب جوش عسل میتوونم بخورم؟؟ درمان خانگی چیکار کردین که خوب شدین؟؟؟

داروی امام کاظم میتونم بخورم؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید    

خدایا میدونم به موقع میرسی
سلام خانم ها علائم کرونا چیه؟؟ من دیشب لرز کرده بودم اولش یه کم گلوم درد گرفت الانم سینم درد میکنه ...

حتما روزی چند بار با آب نمک قرقره کن

روزی یه لیوان آب پرتقال و لیمو شیرین بخور

آب ولرم رو توش چند قطره لیمو ترش بریز بخور یه قاشق چایخوری ام عسل بریز توش اگه قند نداری.

فعلا هم سوپ و آش بیشتر بخور با شلغمِ فراوااان.

حتما روزی چند بار با آب نمک قرقره کن روزی یه لیوان آب پرتقال و لیمو شیرین بخور آب ولرم رو توش چند ...

ممنون عزیزم

خیلی سخته خدا خودش کمک کنه شر این ویروس لعنتی کنده بشه

حتما روزی چند بار با آب نمک قرقره کن روزی یه لیوان آب پرتقال و لیمو شیرین بخور آب ولرم رو توش چند ...

بنظرتون برم  دکتر؟؟ پیش دکتر عفونی؟؟ 

یا همین جا تو خونه با درمان خونگی درمانش کنم؟؟

آخه نمیدونم کروناس یا سرماهوردگی یا انفولانزا

دیشب دارو امام کاظم خوردم امروز بهترم انگار

بنظرتون برم  دکتر؟؟ پیش دکتر عفونی؟؟  یا همین جا تو خونه با درمان خونگی درمانش کنم؟؟ آخه ...

من تست کرونا دادم از بینی. که مثبت بود. خودم درمان خانگی کردم. چون وقتی حامله باشی. چیزی نمیتونی بخوری جز استامینوفن ساده و اگه سرفه اذیتت کرد آزیترومایسین. یعنی از دکتر زنانم پرسیدم چیکار کنم گفت فقط استامینوفن و میوه و سوپ و آش و کنترلِ تب. استامینوفن ۳۲۵ هر شش ساعت

من تست کرونا دادم از بینی. که مثبت بود. خودم درمان خانگی کردم. چون وقتی حامله باشی. چیزی نمیتونی بخو ...

من الان دکتر بودم گفت ب نظرم ک علائم کرونا نداری ولی اگه میخای تست بده گفت اگه درجه بدنت ۳۸ درجه شد برو تست بده.

دارو هم سفکییم و قرص جوشان accو شربت دکسترومتورفان داده..

شما علائمت چی بود گلم؟؟؟

درمان خانگی چی انجام دادی؟؟؟ الان کامل خوب شدی ؟؟

چقدر طول کشید تا خوب بشی

من الان دکتر بودم گفت ب نظرم ک علائم کرونا نداری ولی اگه میخای تست بده گفت اگه درجه بدنت ۳۸ درجه شد ...

درمان خانگی رو که دیشبم گفتم عزیزم. 

بدن درد داشتم و دمای بدنم بالا رفته بود یکم. بعد از سه روز هم بویاییم رو کلا از دست دادم.

درمان خانگی رو که دیشبم گفتم عزیزم.  بدن درد داشتم و دمای بدنم بالا رفته بود یکم. بعد از سه رو ...

مرسی عزیزم لطف کردی گلم جواب دادی

ایشالله که همیشه سالم باشی 

بله مرسی منم دارم انحام میدم 

الان چند ماهتون هست؟؟

درمان خانگی رو که دیشبم گفتم عزیزم.  بدن درد داشتم و دمای بدنم بالا رفته بود یکم. بعد از سه رو ...

من البته دارو امام کاظم هم دارم میخورم

دیشب اولین شب خوردم امروز خیلی بهترم

من اللن ساق پاهام و استخون ران راستم درد میکنه 

بدن درد باید کلی باشه یا اینم میتونه علامت کرونا باشه

من اللن ساق پاهام و استخون ران راستم درد میکنه  بدن درد باید کلی باشه یا اینم میتونه علامت کرو ...

والا دقیق نمیدونم عزیزم. برو مرکز بهداشتِ منطقه‌تون چون حامله‌ای ازت تست از بینی و حلق میگیرن. دیگه خیالتم راحت میشه