2777
2789
آره دکتر رفتم همون اول همین که دیدم سرفه دارم رفتم بیمارستان نصف شبی خدایی خیلی رسیدگی کردن خلوتم ...

باز خداروشکر 

انشالله آخر این ماه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار...

تحقیقات بیشتری در مورد تاثیر کروناویروس بر روی نوزادان تازه متولد شده نیاز است. آنچه در حال حاضر می‌دانیم این است که:

1. به‌طورکلی، ابتلا به تب بالا در اوایل بارداری می‌تواند خطر بروز نقایص خاص هنگام تولد را افزایش دهد. اما در مورد ویروس کورونا هنوز مشخص نیست که تاثیرات آن بر جنین چگونه است. در میان نوزادانی که مادرانشان مبتلا به عفونت کرونا بودند، چند مورد تولد زودرس گزارش شده است. بااین‌حال، هنوز نمی‌توان به‌طور قطعی گفت آیا کورونا ویروس مقصر این اتفاق بوده است یا نه. 
  2. ادامه مقاله دراینجا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من آخرای 7 درگیر شدم ولی تست ندادم رفتم دکتر علائمو گفتم گفت 100درصد گرفتی ولی داغون شوم الان ...

سلام گلم منم تو هفته ها اول گرفتم.الان تقریبا هفته شانزدهم داره پرمیشه.خوبه نی نی ت .دلم تو فکر بود.چون اول ماه سوم گرفتم.تو رو خدا خبری بهم بده تو پی وی م

سلام گلم منم تو هفته ها اول گرفتم.الان تقریبا هفته شانزدهم داره پرمیشه.خوبه نی نی ت .دلم تو فکر بود. ...

سلام گلم حال من خوبه خداروشکر دعا کن نی نیم حالش خوب باشه 🙏امیدوارم حال شما هم کاملا خوب باشه چندروز از بیماریت گذشته؟ خوب بخودت برس بدنتو قوی کن