2777
2789
چرا دارم ولی میترسم برم... میگم علایم شما اول مث سرماخوردگی بود؟ دوباره تست نگرفتین برا حلقو بینی&nb ...

نمیدونم از چی میترسی آخه!!!آره مال من مثل سرما خوردگی بود البته شب قبلش زیر کولر خوابیده بودم احتمالا سرماخوردگیم داشتم

نه دیگه دوباره نرفتم دکترمم دید علایم ندارم نگف برم تست بدم ولی همه اونایی که علایم سرماخوردگی داشتنو میفرست برا تست،توهم برو علایمتو بگو اگه لازم باشه میگه بری

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار...
بچه ها این 2 تا مطلب رو بخونین خیلی خوبه https://www.instagram.com/p/B-Z6vneg-IK/ https://w ...

ممنون از مطالبت ماری خانو گل🌹

همه جا اینارو تکرار کردن ولی هیچی راجع اثرات دارویی که خوردیم برا بهبود، یا ماهایی که آخرای بارداری گرفتیم چیکار باید میکردیم ننوشتن

یجا میگه این ویروس تاثیری رو جنین نداره یجا میگه جلوی رشدشو میگیره،هیشکی اطلاع دقیقی نداره

خدا به همه بنده هاش رحم کنه⁦🤷‍♀️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از مطالبت ماری خانو گل🌹 همه جا اینارو تکرار کردن ولی هیچی راجع اثرات دارویی که خوردیم برا ب ...

خیلی به منابع غیر علمی توجه نکنین.

ظاهرا تاثیری ر جنین مستقیم نداره چون از خون بند ناف عبور نمیکنه. ولی باید احتیاط کرد و شرط عقل احتیاطه

نه هنوز انشالله آخرای این ماه هرچی نزدیکتر میشه استرسم بیشتر میشه🤦⁦☹️⁩

میخوای طبیعی زایمان کنی؟

اتفاقا زایمان کنیم راحت میشیم ازدنگرانی درمیاییم 

انشالله به سلامتی وخوشی زایمان کنیم 

توکل برخدا

میخوای طبیعی زایمان کنی؟ اتفاقا زایمان کنیم راحت میشیم ازدنگرانی درمیاییم  انشالله به سلامتی ...

سونو که طبیعی زده بود حالا دیگه نمیدونم 

نبابا با این وضع بعضی وقتا واقعا میترسم الان باز بچه تو شیکمه راحتیم دنیا بیاد باید تو یه قوطی نگهداریم کسی بهش نزدیک نشه خودمونم هر روز غربال شیم که مبادا مریضی چیزی داشته باشیم😁

واقعا خدا بهمون رحم کنه این مریضی تموم شه بتونیم با خیال راحت به زندگی ادامه بدیم

تنها امیدمون خداس توکل به خودش

سلام عزیزم

من همه علائمو دارم

امروز تست دادم

دعام کن خیر ببینی ...

حالت خیلی بد شد !؟ 

من یه ساعت پیش بد جوری سرفه میکردم 

دعام کن حسرت بچم به دلم نمونه

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
سلام عزیزم من همه علائمو دارم امروز تست دادم دعام کن خیر ببینی ... حالت خیلی بد شد !؟  من ...

سلام خانومی خوبی؟

چته انقد نگرانی هیچی نیس راحتر از سرماخوردگیه بابا روحیه داشته باش😁

انشالله جوابت منفیه و زودتر خوب میشی اگرم مثبت شد مواظب خودت باش استراحت کن مایعات زیاد بخور تا یه هفته علایمت بهتر میشه اصلنم استرس نداشته باش بچتم سالمه انشالله ۲ماه دیگه میبینیش 🥰

سلام خانومی خوبی؟ چته انقد نگرانی هیچی نیس راحتر از سرماخوردگیه بابا روحیه داشته باش😁 انشالله جوا ...

ممنونم بابت دلگرمی دادنت

هی داره حالم بدتر میشه

ولی تصمیم گرفتم قوی باشم

ممنونم بابت دلگرمی دادنت هی داره حالم بدتر میشه ولی تصمیم گرفتم قوی باشم

خواهش میکنم عزیزم،بخاطر بچت بایدم قوی باشی

سرفت زیاده؟تبم داری؟

خواهش میکنم عزیزم،بخاطر بچت بایدم قوی باشی سرفت  زیاده؟تبم داری؟

پریشب سرفه هام شروع شد تا صبش سرفه کردم

فرداش تا بعدازظهر باز سرفه داشتم دیشب کم کم خوب شد 

بعدش تبم شروع شد با بدن درد

دیشب کامل بدن درد داشتم در حدی که نذاره یه دیقه بخوابم

امروزم بدن دردم کم کم داره بهتر میشه

ولی تب دارم هنوز

تا شب ببینم علائم بعدی چیه

پریشب سرفه هام شروع شد تا صبش سرفه کردم فرداش تا بعدازظهر باز سرفه داشتم دیشب کم کم خوب شد  ب ...

دکتر رفتی؟برا بدن دردت میتونی استامینوفن ساده بخوری چیزای سرد اصلا نخور سعی کن چای زنجفیل اینا بخوری جلو کولرم نباش انشالله زودتر بگذرونی 

دکتر رفتی؟برا بدن دردت میتونی استامینوفن ساده بخوری چیزای سرد اصلا نخور سعی کن چای زنجفیل اینا بخوری ...

آره دکتر رفتم همون اول

همین که دیدم سرفه دارم رفتم بیمارستان نصف شبی

خدایی خیلی رسیدگی کردن

خلوتم بود خیلی

درجا ام معرفیم کردن برا تست با این که اونموقع علائمم کم بود

سرم نوشت با امپول ب کمپلکس و ویتامین ث و یه مولتی ویتامین دیگه هم رو زدم

استامینوفنم امروز سویشو خوردم

ینی از اول تا الان کلا سه تا خوردم بخاطر این بچه بیچاره

رایتی کی وقت زایمانته به سلامتی!؟