2777
2789
عنوان

سردی باهمسر

258 بازدید | 18 پست

سلام شبتون بخیر توروخدا کمکم کنید زندگیم داره خراب میشه،،،من خیلی باشوهرم سرد رفتارمیکنم اصلا بهش ابراز علاقه نمیکنم خودم از دست این رفتارم دیگه خسته شدم نمیدونمم چم شده 

پاشو زنجبیل و دارچین و نبات زعفران دم کن بخور😒🎈

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزی دیدی که سرد شدی ازش باهات بد رفتاری کرده 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
اشتباه نکن منم یه مدت اینجور بودم واقعا عذاب کشیدم سعی کن عاشق بشی

خیلی دوسش دارم،،،ولی اصبا نمیتونم دوستداشتنم ب زبون بیارم تو رابطه جنسی هم ک سرده سردم شوهرم داره ازم زده میشه

اگه بفهمی چه کثافتکاریای برسرزنان مطلقه ی بیچاره میکنندانسانهای بیمارجنسی باتمام رعایت شئونات این زنان بازبه زیرمردان هوسبازکشیده میشندوروح وجسم وزندگی وآینده شان نابود میشودولی غرورشان بخاطراینکه به همه بفهمانند طلاقشان درست بوده راباورکن وپنهان کاریشان را آشکارکنی0هرگزاین رفتارومرتکب نمیشی

حلال کن،زبانم واکسنه پیشگیری میکنه

گناه داره اسی جونم اون بیچاره به امید شما زندس بعد شما اینجوری تا میکنی بخدا منو شوهرم روزی ۱۰۰۰ بار بهم میگیم دوست دارم نفسمی میره پاساژ هی بهم زنگ میزنه چیزی خوردی کار نکن منم همینطور هی حالشو میپرسم بخدا فردا میخوام برم آزمایش بدم باید ۱۲ ساعت ناشتا باشم ولی هنوز شام نخوردم تا بیاد با هم بخوریم زندگی و شوهرتو دوس داشته باش الکی بدست نیاوردی که الکی بخوای از دستش بدی

شاید پروژسترون بدنت کم شده کسایی که کمبود پروژسترون دارن توی روابط،جنسی سرد میشن حتما دکتر برو چکاب کن 

زندگی با دستهای زنه که گرم میشه از امشب شروع کن اول به خودت برس بعد با شوهرت حرف بزن خیلی آروم بهش بگو دوستش داری و از این رفتارها ناراحتی و سعی داری جبران کنی

عزیزم با شوهرت شوخی کن،بلند بخند ،به خدا کاری نداره بابا وقتی خونه نیست بهش زنگ بزن که کی می یای الهی قربونت برم منتظرم 

کم کم عادت می کنی و همه چی خوب میشه

شاید پروژسترون بدنت کم شده کسایی که کمبود پروژسترون دارن توی روابط،جنسی سرد میشن حتما دکتر برو چکاب ...

الان باردارم هستم،،ولی قبل از بارداریمم همینطور بودم،،دارم دق میکنم خدتیااا از خودم متنفرم اخه منک اینهمه عاشقشم چراباید باش بدرفتاری کنم 

الان باردارم هستم،،ولی قبل از بارداریمم همینطور بودم،،دارم دق میکنم خدتیااا از خودم متنفرم اخه منک ا ...

خب بارداری نازت رو می کشه منم تو بارداری میل جنسی ام به صفر رسیده بود یعنی آنقدر حس بدی داشتم که حد نداشت ولی تو روابط،روزمره کم نمیذاشت لباسهای خوشگل، غذای خوب، همش قربون صدقه اش می رفتم اوووه ناز میکردم

شوهرها تو دوران بارداری مهربونن

خب بارداری نازت رو می کشه منم تو بارداری میل جنسی ام به صفر رسیده بود یعنی آنقدر حس بدی داشتم که حد ...

شوهرم خوبه بام  ولی فقط تواتاق خابمون بام گرمه بیرون ازاتاق خابمون انگار غریبه ایم البت میدونم همش تقصر خودمه

شوهرم خوبه بام  ولی فقط تواتاق خابمون بام گرمه بیرون ازاتاق خابمون انگار غریبه ایم البت میدونم ...

خودت از یه جایی شروع کن البته کم کم که لوس نشه ایشاالله با اومدن بچه گرمای زندگیت بیشتر شه