2777
2789

سلام دوستان

اگر تو دوره نوجووني تون مدرسه تيزهوشان ، انرژي اتمي يا نمونه دولتي درس خونديد تو اين تاپيك بگيد كه تو شغلتون چه تاثيري گذاشت اين وجه تمايز ؟ ايا راحت تر از بقيه كار پيدا كرديد ؟ 

من ک توکلاس پنجم۳بار رد شدم اخرش مدیره خسته شدخودش جام امتحان دادقبول شدم🥴⛷

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمونه بودم هم راهنمایی هم دو سال دبیرستان

دوازدهم مدرسه رو عوض کردم رفتم غیرانتفاعی 

ب مراتب غیرانتفاعی هم از نظر درسی و هم از نظر رفاهی عالی تر از نمونه بود 

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...

ن والا فرقی نداشت شدم یه زن خانه دار ک همش قین بچه میشوره و آشپزی میکنه 😥

خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩‍👦‍👦👩‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👦👩‍👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست  بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉

من نمونه دولتی خیلیخوب تو منطقه یک تهران خوندم

خب علاوه بر تلاش خود ادم محیط خیلی تاثیر گذار و انگیزه دهنده ست چون از مدرسه ی ما رتبه های خوب زیاد میاوردن برا ما انگیزه بود

منم رتبه کنکورم زیر ۵۰۰ شد و مهندسی دانشگاه تهران خوندم و چون هیچ پارتی نداشتم تو پیدا کردن شغلم خب رزومه ی خوبم تاثیرگذار بود

جدی؟ چقد خندیدم. خدا خیرت بده دختر 

فدای تووووو❤🥴⛷

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

خواهر من تیزهوشان بود راهنمایی و دبیرستانشو

کلا فضاش رقابتی بود

رشته ریاضی رتبه ی ۱۰۰۰ اورد دانشگاه شهید بهشتی مهندسی برق میخونه

خیلی بهش گفتیم کنکور تجربی بده ، قبول نکرد 

الان بخاطر رشتش پشیمونه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

راهنمایی و دبیرستان هنوزم کنکوریم ولی از تیزهوشان بدم میاد 🔫😐 نمیدونم چقدر تو کنکورم تاثیر بزاره ولی اگه بچه خودمو بخوام بزارم یه روز از راهنمایی نمیفرستم 🤔 فقط محیطش نسبت به بقیه ی جاها خیلی بهتره

والا من هر چی رفیق داشتم تو مدرسه های عادی بودن از هر ده نفر هشت تاشون سیگاری شدن.

توی دبیرستانه دخترانه سیگاری شدن؟

خب حتما پایین شهر بوده 

چون الان طوری شده که خیلی رسیدگی کمه چون خیلی هم شلوغن و کلا کلاسارو جدا میکنن دانش آموزای زرگ جدا اونایی هم که سطحشون پاینه جدا

پیج اینستاگرامم : natural._.beauty.ir