2777
2789
عنوان

خاطره غیرتی شدن رو شوهر😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3182 بازدید | 39 پست
البته دستموبردم بالا ک شوهرم نبینه چیکارمیکنم😐

اتفاقا باید میدید.جرا نبینه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
شوهرتم ببخشید خودش     داشته ها.چرا سبقتونمیگرفت یا کلا بزنه کنار جاده توقف کنه تا اونا رد ...

چ بدونم والامیگف تو ک میدونی من راننده های زنوهول نمیکنم کاریشون ندارم گفتم اتفاقاتواینو هول کن😒😒😒

شوهرم30سالشه ماشین ماپرشیای پدرشوهرم بود ماشین اونام اسمشونمیدونم یچی تومایه های مزدا3

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب کردی😠😠اون میگفت مطلقهو خوشگله؟؟؟مراقب باشا حتما بهش فکر کرده که یهو گفته😡😡

نه اصلا اهل اسن حرفا نیس .میخواست حرص منو دربیاره منم یه کاری کردم که اصلا شوک شد . تازه برادرشوهرمم میخواست بره با زن همسایه دعوا کنه 😅😅😅

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂

غیرتی نشدم اما یاد یه خاطره افتادم قبلن هم گفتمش اینجا

باردار بودم اما بیشتر از اینکه شکمم بزرگ بشه خودم چاق شدم و ورم داشتم آخر شب با همسرم رفتیم کافی شاپ چند تا دختر هی میخندیدن و اشاره میکردن همسرم که برای تسویه رفت یکیشون چیزی بهش گفت کلی اصرار کردم که چی گفتن بهت اما میگفت نه تو ناراحت میشی روی بچه تاثیر می ذاره آخرش گفت گفته حیف تو نیست با این خیکی میپری ؟؟؟(خیلی معمولیه همسرم)

من بیشتر خندم گرفت از حرفشون

و با این حالت😊😊😊قِل قِل  کنان از کنارشون رد شدم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
نه اصلا اهل اسن حرفا نیس .میخواست حرص منو دربیاره منم یه کاری کردم که اصلا شوک شد . تازه برادرشوهرمم ...

خخخخخخ

وای برادرت شوهرت فقط

اونم متاهله بزرگتره یا کوجیکتره؟؟😂😂😂😂

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
غیرتی نشدم اما یاد یه خاطره افتادم قبلن هم گفتمش اینجا باردار بودم اما بیشتر از اینکه شکمم بزرگ بشه ...

چقدر بیشعور بودن.حالا گیریم یکیم چاق باشه نباید کسی باهاش بپره؟؟

چقدر بیشعور بودن.حالا گیریم یکیم چاق باشه نباید کسی باهاش بپره؟؟

اوهوم خیلی

ولی از اون دسته خانومایی بودن‌که من از صحبت کردن باهاشونم وحشت دارم ترجیح دادم فقط برم از اونجا

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم