2777
2789
عنوان

خاطره غیرتی شدن رو شوهر😂

3182 بازدید | 39 پست

بچه ها اگ چیز باحالی یادتونه تعریف کنید بخندیم با هم😉

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجردم موز میخوام فقط با توت فرنگی  

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
زیاده

یکی ک باحال تره بگو

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

یبار دحتر عمش بخش زنگ زد پول میخواست( قرض) . ایتم گفت اتوبانم رسیدم موجودیمو میبینم چشم

اونم هی میکفت الکی میگی گوشی گرفت بیرون ماشین تا صدای باد رو بشنوه

وقتی قطع کرد منم اخم کردم ک این مسخره بازیا چیه

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
غیرتی شدن شوهر من هیچ کدومش خنده نداشت همش گریه داشت وداره

ن اشتباه خوندی منظورم اینه یکی ب شوهرت توجه کنه و تو روی شوهرت غیرتی بشی 

من قدیما زیاد روش غیرتی میشدم اونم دوس داشت بیشتر حرصمو درمیورد🤭😁الان دیگه نمیشم بهترشده

وقتی که پیر شدم...اگر آلزایمر گرفتم،روبرویم بایست و فقط یک لبخند بزن🙃هیچ چیز هم که یادم نیاید..از نو عاشقت میشوم....❤�

يكى ازم پرسيد حالش چطوره؟ گفتم ب من چ چرا از من ميپرسى

(ميخواستم رابطه مونو انكار كنم)

بعد فردا نامزدم گفت فلانى حالمو پرسيد گفتى چرا ميپرسى غيرتى شدى خوشگلم

واااى من ك كيف ميكنم خانومم روم غيرتى شع

منم از آب گل آلود ماهى گرفتم حقيقت و نگفتم😂😂😂😂

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  

واقعا خیلی مزخرف بود رفتیم رستوران زنه از پشت پیشخون اومد به شوهرم دقیقا زل زد گفت چی میل دارین این همه گارسون و اینا کشک...

قیافه من😳😳😳

شوهرم😐😐😐😐

یه بار دیگه هم که اومد بگه بازم چیزی میخواید شوهرم کیفمو برداشت گفت بریم عزیزم 

حالا من🥰🥰🥰🥰

همسرم😍😍😍😍😍

زنه😠😠😠

واقعا کسی از من خوشش نمیاد یا دارید شوخی میکنید😐
من شوهر ندارم ولی شب قبل خواب فکر میکنم وقتی ازسرکار برمیگرده چندتا زن بش زل میزنن منم غیرتی میشم و ...

😂😂😂😂من یبار سر این ماجرا توی مسافرت با ی دختره دعوام شد بددددد