2777
2789
عنوان

تنگی نفس

133 بازدید | 6 پست

سلام خانوما من باردارم تو ۲۱.۲۲ هفته هستم بعد خیلی به سختی نفس میکشم تنگی نفس دارم قبلناهم کمی مشکل تنفس داشتم خیلی کم پیش میومد مثلادخیلی بچه تر بودم ولی الان که باردارم یه مدته مثلا نزدیک ۲۰ روز یه ماهه نفشم نمیاد به سختی نفس میکشم تنگی نفس گرفتم ترسیده بودم میگفتم شاید کرونا دارم اما ن انگار کرونا نبود ولی نفسم به سختی بالا میاد بنظرتون برا بچم‌ضرر نداره این تنگی نفس باید برم دکتر یا چی..کسی اینجوری بوده میگم من الان اینجورم ۹ ماهگی چجوری سرکنم با این تنگی‌نفش چجوری زایمان کنم اصلا نکنه بمیرم😥😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت تنگی نفس چیست و چه بیماری‌هایی می‌توانند زمینه ساز این مشکل باشند؟ تنگی نفس در واقع وضعیتی است که در آن فرد احساس می‌کند نمی‌تواند به طور عمیق نفس بکشد و به همین خاطر ممکن است در انجام فعالیت‌های روزانه نظیر راه رفتن، دویدن و سایر تحرکات بدنی با محدودیت مواجه شود. با وجود بیماری کرونا بسیاری از افراد در این زمینه بسیار حساس شده‌اند و با کوچک ترین علامتی که نشانه دهنده تنگی نفس باشد به پزشک مراجعه می‌کنند در صورتی که توجه داشته باشید که این مسئله می‌تواند ناشی از یماری‌های تنفسی، عفونی، قلبی-عروقی و فاکتورهای مرتبط با استرس نیز باشد