2777
2789
عنوان

بچه ها یه چیز اساسی بگین وقتی خوردم شیرم درجا زیاد بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برا پسرم شیرم کم بود رازیانه خریدم آسیاب کردم صبح ناشتا 3تاخرما میزدم تو رازیانه هامیخوردم شیرم ب ...

واسه پسر رازیانه خوب نیستا

هورمون زنانه داره

بینهایت حال من خوب است😁باور میکنی؟😔

آب هویح سوپ جو خیلی موثرن اینا

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
اولا همون شير خشك باعث ميشه ك مك نزنه  هر چي بيشتر بخوره شير بيشتر ميشه  حبوبات مث ابگوش ...

اخه از اول فقط یه سینمو گرف کلا الانم با یه سینه سیر نمیشه کلی شیر نباشه توش نمیگیره عصبی میشه براش شیرمو میدوشم تا بخوره خیلی ناراحتم 

نه رازیانه هورمون داره شاید ضرر داشته باشه

😨من میخوردم ‌یعنی چ میشع😳

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....

قرص شیرافزا از داروخانه بگیر گیاهیه خیلی خوبه

بعد شیر هر کسی با یه چی زیاد میشه باید امتحان کنی ببینی چی شیرتو زیاد میکنه

ارده و عسل هم شیر و مقوی و چرب میکنه هم خوشمزه حتما امتحان کن

نمیدونم هرچی میخورم شیرم زیاد نمیشه دیگه گریم گرقته اعصاب ندارم  

شیر با مکیدن تولید میشه گلم هر چقدر بمکه شیر بیشتر میشه 

ولی برای قوت گرفتن شیر و در کنارش کمی سرعت بخشیدن به تولید شیر میتونی اینا رو بخوری

هندوااااانه معرکه ست آب هویج هم همینطور ولی هندوانه کاملا حس می‌کنی توی سینه ت شیر رگ می‌کنه و سفت میشه 

ارده و چهار شیره هم واقعا عالیه من خیلی چیزا رو امتحان کردم ولی اینا از همه بهتر و آسون تر و در دسترس تر بوده یعنی خوردن دو قاشق ارده و شیره خیلی آسون تر از درست کردن سیرابی و خوردنشه 

اگر حساسیت نداره شیر بخور شیر هم واقعا خوبه

سویق هم بخور قوت شیرت رو زیاد می‌کنه