2777
2789
عنوان

خواهرای مجازیم بیاین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9763 بازدید | 479 پست
عزیزم یه جایی از تاپیک گفتی که دندونات به هم قفل شد دکتر گف شوک عصبی هست..

یادته چ داروهایی بهت داد؟؟؟من ۵ ساله اینطور میشم معلوم نیست چمه.فوق تخصص صرع بم گف شوک عصبی هست..فک کن ۵ سال هفته ای ی بار ازنطور میشم.بنظرت چیکارکنم

یادته چ داروهایی بهت داد؟؟؟من ۵ ساله اینطور میشم معلوم نیست چمه.فوق تخصص صرع بم گف شوک عصبی هست..فک ...

اره گلم ، به من قرص کلردیازپوکساید داد که هر شب بخورم، و پروپرانول که موقعی که تپش قلبم شدید بشه پروپرانولو بخورم.

اما من کلا نخوردم، 

خدا رو شکر دیگه اونطوری نشدم

شما هم احتمالا ناراحتی شدید داشتی که اینطوری میشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ که چقد برات ناراحت شدم عزیزم   واقعا خوشحالم به پای شوهرت موندی و ان شاءالله سلامتیشو بدست بیاره 

مادر شوهرت با برادرشوهر و جاریت که خوب بود اونا چرا قط رابطه کردن ؟   

آخ که چقد برات ناراحت شدم عزیزم   واقعا خوشحالم به پای شوهرت موندی و ان شاءالله سلامتیشو بدست ب ...

قربونت عزیزم، سلامت باشی

برادرشوهرم سال های اول زندگیشون با جاریم خیلی دعوا میکرد، بهش احترام نمیزاشت و تو جمع هاشون اونو تحقیر میکرد، در عوض مادرشوهرم خوشش میومد و بیشتر به برادرشوهرم بها میداد و  با زنش هم خوب بود خود مادرشوهرم ،یه کاری میکرد که پدرشوهرم از لحاظ مالی پدرشوهرمو ساپورت کنه،

حالا نمیدونم برادرشوهرم با برنامه و سیاست این رفتارو میکرد که مادرشوهرمو خام کنه برای رسیدن موقعیت مالی یا واقعا با زنش اختلاف داشتن

اما بعد چهار سال  رابطه برادرشوهرم و جاریم خوب شد و باهم اختلاف نداشتن ، بعدش مادرشوهرم شروع کرد به اذیت و ازارایی که برای من میکرد برای اونا هم میکرد اما به شدت خیلی کمتر از من .

ولی خب برادرشوهر و جاریم مثل ما نبودن ، با کوچکترین ازارای مادرشوهرم ، بلوا میکردن و داد و بیداد میکردن و آبروشونو تو همسایه ها برده بودن و در نهایت اونا هم با مادرشوهرم قطع رابطه کردن ، دیگه خونشون نمیرن

قربونت عزیزم، سلامت باشی برادرشوهرم سال های اول زندگیشون با جاریم خیلی دعوا میکرد، بهش احترام نمیزا ...

اشتباه تایپی ؛  تو متن بالا باید مینوشتم یه کاری میکرد پدرشوهرم ، برادر شوهرمو ساپورت کنه

قربونت عزیزم، سلامت باشی برادرشوهرم سال های اول زندگیشون با جاریم خیلی دعوا میکرد، بهش احترام نمیزا ...

حقشه زن عفریته  آرزوی خوشبختی کنار همسر و دختر عزیزت برات دارم خواهر عزیزم 😚

منم خوندم، موفق باشی.

خدا مادرتو دخترتو و همه اونایی که دوست داری برات نگه داره

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
با اینکه میدونم نمیشه ولی کاش یه جوابی میدادی همونجا 😔 من فک کردم فقط من اینطوریم منم هیچ وقت جواب ...

زندگی منم مثل شماس دوست خوبم

تو رو خدا درخواست دوستی بده باهم یه راهکار پیدا کنیم

هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
منم خوندم، موفق باشی. خدا مادرتو دخترتو و همه اونایی که دوست داری برات نگه داره

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی و داستان زندگیمو خوندی

الهی آمین

انشالله شما همیشه سلامت و خوشبخت باشید❤️🌺😘