2777
2789
عنوان

خ داغونم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 122 پست

خواهرامون مثل همدیگه هستن😕

باهاش صحبت کن فردا

من که وقتی شوهرم اومد خواستگاریم همه چی رو بهش گفتم الان خیالم راحته

حتی خواهر اوسکولم گذشتمو ب شوهر بیشعورش گفته بود شوهرش وقتی ک شوهرم اومده بود خواستگاریم واسه اینکه مانع ازدواجمون شه پرید تو خیابون آبرو ریزی کرد

شوهرمم ک همسایمون بود

ولی شوهرم گفت من دوستت دارم

توام باشوهرت صحبت کن بگو گذشته من مهم نیست از وقتی ک زنت شدم مهمه ،از وقتی ک زنت هم شدم کاری نکردم

دلبرناز دلم همسرم❤️⁩دوستت دارم😘بی بهانه🙂عاشقانه🙃💕در تاریخ۰6/12/1398من عقد کردم با بهترین مرد دنیا⁦❤️⁩ میشه برای خوشبختی من و مهربونترین مرد دنیا صلوات بفرستی؟⁦❤️⁩مرسی😘
بچه ها بیکار نشینین..هرکی هرچی میتونه واسه اسی خانم صلوات بفرسته تا مشکلش حل بشه...ان شالله فردا به ...

ی دنیا ازت ممنونم از همتون بخدا تو اوج بی کسی اومدم اینجا خ خوشحال شدم ک خاهرایی مثل همه شما دارم

ک از خدهر خودم‌معرفتشون بیشتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که خواهر ی نمونه پیشرفته تر از نوع خبیسش دارم ،از زندگیم بیرونش کردم،قسم خوردم دیگه باهاش حرف هم نزنم

دلبرناز دلم همسرم❤️⁩دوستت دارم😘بی بهانه🙂عاشقانه🙃💕در تاریخ۰6/12/1398من عقد کردم با بهترین مرد دنیا⁦❤️⁩ میشه برای خوشبختی من و مهربونترین مرد دنیا صلوات بفرستی؟⁦❤️⁩مرسی😘
خواهرامون مثل همدیگه هستن😕 باهاش صحبت کن فردا من که وقتی شوهرم اومد خواستگاریم همه چی رو بهش گفتم ...

اره حتما اینو بهش میگم مرگ یبار شیون یبار

اخه براش نوشته زنت از تو خونت دزدی میکنه نمیدانم جواب اونو چی بدم

خدا لعنت کنه اینجور خاهرایی رو خودمم باورم نمیشه اینجور خاهری دارم

برای توام خ ناراحت شدم بخدا همین ک دشمنتو میشناسی خوبه

من که خواهر ی نمونه پیشرفته تر از نوع خبیسش دارم ،از زندگیم بیرونش کردم،قسم خوردم دیگه باهاش حرف هم ...

تو بهترین کارو کردی ب علی قسم جای من نیستی بدانی با ی پست حرف زدن یعنی چی

ب مامان بابات بگو خواهرت چیکار کرده تا دعواش کنن و خودت دستو پیش بگیر پس نیوفتی ب شوهرت زنگ بزن بگو ...

دورشو ک خط قرمز کشیدم بهش گفتم پای شرف مرتضی علی دیگه تمام شدی برام

پدر مادرمم خبر دارن ولی چ فایده اون هرزه ضهرش رو ریخت با شوهر جدیدش

وای خدا چقدر بی معرفت بخدا من باورم نمیشه خواهر انقدر بی شعور بی رحم 

من یه روز دیدم آبجیم باشوهرش بحثش شد تا چند روز جوش میزدم  فکرموپیشش بود  

امیدوارم خواهرت همچین کاری نکرده باشه من دعا میکنم اتفاقی نیوفته 

فردا بهمون بگو چی شد اعصابم خورد شد 

اره حتما اینو بهش میگم مرگ یبار شیون یبار اخه براش نوشته زنت از تو خونت دزدی میکنه نمیدانم جواب اون ...

ب شوهرت بگو و دلیلی داره دزدی کنم وقتی ک خرجمو میدی؟

اصلا اگه من دزدم خواهرم از کجا میدونه ک از خونه تو دزدی میکنم؟😐

اگه دزد بودم الان وضع خانوادم این نبود ک😐

ناراحت نباش،خواهر من ی عمر عذابم داد و با ازدواجم این اذیت و آزارها تموم شد ب سختی،چون شوهرش هم آدم خیلی پستیه

وای خدا چقدر بی معرفت بخدا من باورم نمیشه خواهر انقدر بی شعور بی رحم  من یه روز دیدم آبجیم باش ...

اره حتما میگم تا صب بیدارم

بخدا منم مثل تو بودم براش

یعنی الانم باورم نمیشه ک چنین کاری کرده باشه

ب شوهرت بگو و دلیلی داره دزدی کنم وقتی ک خرجمو میدی؟ اصلا اگه من دزدم خواهرم از کجا میدونه ک از خون ...

بهش میگم همه اینارو

فردا اگه برگردم شمارشو هم توی گوشیه شوهرم میزارم لیست سیاه

البته اگر برگردم فردا اول صب زنگ نزنه چرت و پرت بگه

ک میدانم میگه 

ای خداااا

تو بهترین کارو کردی ب علی قسم جای من نیستی بدانی با ی پست حرف زدن یعنی چی

والا قبلاً ک جای تو بودم

وقتی ک خواهرم می‌نشست زیر پای بابا و مامانم ک حبسم کنن.کتکم بزنن

گوشیمو ازم بگیرن

حتی ی شب سیمکارتمو دزدیده بود سیم کارتم کد پین داشت انقد بهش پین داده بود ک سیمکارتم سوخت،میخواست ازم سوژه بگیره برا اذیت و آزارم هعی😔😔😔هیچوقت حلالش نمیکنم

والا قبلاً ک جای تو بودم وقتی ک خواهرم می‌نشست زیر پای بابا و مامانم ک حبسم کنن.کتکم بزنن گوشیمو ا ...

اصلا خوشحال نیستم ک توام خاهری مثل خاهر من داری

چقدر ادم باید عوضی پست باشه

البته هیچکس اندازه خاهر من لاشی نیشت