2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هرجایی یا همون تردید  خیلی قشنگه  ولی من قسمت یکشو که با دوبله جم دیدم حالم به هم خورد  اگه تونستی با صدای خودشون و زیرنویس فارسی ببین دوبله جم واسه همه شخصیتاش افتضاحه واقعا  اصلا صدای خودشون کجا صداهایی که گذاشتن براشون کجا ...

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
ببین هرجایی یا همون تردید  خیلی قشنگه  ولی من قسمت یکشو که با دوبله جم دیدم حالم به هم خور ...

من چند قسمت اولو تو ترکیه دیدم،پارسال ولی دیگه نتونستم دنبال کنم ،آلان جم گذاشته گفتم ببینم ،ولی قبول دارم حرفتو صدای خودشون خیلی خوب بود 

من چند قسمت اولو تو ترکیه دیدم،پارسال ولی دیگه نتونستم دنبال کنم ،آلان جم گذاشته گفتم ببینم ،ولی قبو ...

🌹🍓🍒اره صدای خودشون بهتره 

منم قبلا میخواستم ول کنم چون  اولاش یکم اعصابمو خورد میکرد اما رفته رفته قشنگ تر شد 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...