احتمالا دو ماه دیگه پیشش نباشم دوتا شهر مختلف باشیم. لوس نیستما ولی تا حالا نشده انقدر دور باشیم از هم. من متاسفانه حیلی وابسته شوهرمم و انرژیم رو از شوهرم میگیرم. الان که خوابه بغض کردم. یاد تمام بدی هایی که در حقش کردم افتادم😂 پشیمونم
با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمیکنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بیدارش کن ......خودکار ازدلش درمیاد دیگه دیگه احتیاجی نیس باصحبت دیگه از دلش دربیاری تنها راهش اینه ...
اره
دیگه هم با دلتنگی نمیرم😂 با قهر میرم برخورد زیبایی باهام خواهد کرد
با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمیکنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍