2777
2789
عنوان

باروری

137 بازدید | 16 پست

سلام خانوما😭😭

من از وقتی آمپول های سينال اف زدم لتروزول خوردم همش لکه داشتم دکتر گفت سایز فولي هات کوچیک باز برام لتروزول نوشت.گفت عیب نداره اقدام کن اما داشتم قرص ها میخوردم دیگه لکه هام شد خونریزی.ای خدااااااا چرا اینقدر بهم سخت می گیری این چند روزم همش تعطیل بود نشد با دکترم تماس بگیرم خیلی نگرانم ،بیمارستان لعنتی شماره دکتر نه برام گرفت نه داد😭

چرا رازیانه یا ویتاگنوس نمیخوری؟ بادکش؟

منم فولی هام ریز بود یه مدت رازیانه خوردم و بادکش رحم تخمدان و کمر انجام دادم فولیم رفت رو ۱۹ 

به اثر صلوات هاتون اعتقاد دارم 😊برام یه دونه صلوات میفرستید خدا فرشته کوچولو بذاره تو دلم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا رازیانه یا ویتاگنوس نمیخوری؟ بادکش؟ منم فولی هام ریز بود یه مدت رازیانه خوردم و بادکش رحم تخمدا ...

من پلی کيستيکم،یازده پری رفتم سونو،دوتا فولي13-15داشتم

من پلی کيستيکم،یازده پری رفتم سونو،دوتا فولي13-15داشتم

رازیانه برا کیستم خوبه البته اگه پرولاکتین بالا یا توده سینه نداشته باشی

طب سنتی هم امتحان کن بهتر جواب میده در این مورد. عوارضم نداره

به اثر صلوات هاتون اعتقاد دارم 😊برام یه دونه صلوات میفرستید خدا فرشته کوچولو بذاره تو دلم؟ 
میخوای قطع شه؟ 

حالم خوب نیست اصن میگم همش خدایا چه بلای سر تخمدانم اومده نترکیده باشه،دکتر بهم گفت لک عیب نداره اقدام کن اما این خون دیگه اقدام هم پرید،چهارماه دارو خوردم برا دوتا فولي اونم پرید