2777
2789
عنوان

کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه شما نیمه اول ۹۳هست؟؟اگه اره که باید بره امسال..دختره من مهر ۹۳هستش میشه نیمه دوم  اصلا &nbs ...

اره پسرمن مرداد ۹۳ هست و امسال میره مدرسه.من اگه جای شما بودم خوشحال هم میشدم که میره مدرسه امسال.اخه برا ۷روز انصاف نیس یه سال دیر بره

اره پسرمن مرداد ۹۳ هست و امسال میره مدرسه.من اگه جای شما بودم خوشحال هم میشدم که میره مدرسه امسال.اخ ...

نه خوشحال نیستم اصلا..استرس گرفتم..اخه پیش نرفته خیلی وایستمه خیلی سختشه بچم..مدرسه نمبدونم کجابنویسمش...این کرونا لعنتیم قوزبالای قوزه...اگه مجازی باسه که ارزش نداره چون کلاس اول به معلمشه..واقعا سخته واسه بچه کلاس اولی تو هونه اموزش ببینه

خب دیگه ما که چاره ای نداریم باید بفرستیمش.شمارو نمیدونم الان اجباریه که برن یا نه؟

نمیدونم اجباریع یانه...شبک ۶زیرندیس کرده بود حالا فردا برم مدرسه ببینم چی نیگن....اخه پیش دبستانیم نرفته بدبختی

نمیدونم اجباریع یانه...شبک ۶زیرندیس کرده بود حالا فردا برم مدرسه ببینم چی نیگن....اخه پیش دبستانیم ن ...

پسرمن رفت پیش دبستانی اصلا نمیرفت یا سرما میخورد یا مریضی میومد نمیفرستادمش یا خوابش میومد یا سرد بود هوا 

نمیدونم اجباریع یانه...شبک ۶زیرندیس کرده بود حالا فردا برم مدرسه ببینم چی نیگن....اخه پیش دبستانیم ن ...

پیش دبستانی کار خاصی نمیکننا انقدر نگران نباش بره مدرسه عادت میکنه خود بچه .

هرچی رو این موضوع حساسیت بخرج بدی بچه بیشتر اذیت میشه  بذار بره عادت میکنه فوقش ۳ روز اول سخته بعد خودش دوست پیدا میکنه احساس راحتی پیدا میکنه

پیش دبستانی کار خاصی نمیکننا انقدر نگران نباش بره مدرسه عادت میکنه خود بچه . هرچی رو این موضوع حساس ...

اصن حرف من پیش دبستانی نیست اخه...من میگم چرا تو این وضع کرونا باید الان تیمه اول ودوم بردارن و بچهای اولی بشن نیمه دوم ۹۲ ونیمه اول ودوم ۹۳..اینهمه بچه رو بکشونن مدرسه...اخه چه کاریه...اگرم مجازی باشه من اصلا دوست ندارم پایه اولش بدون معلم شرکع بشه خیلی سخته😣😣😣

اصن حرف من پیش دبستانی نیست اخه...من میگم چرا تو این وضع کرونا باید الان تیمه اول ودوم بردارن و بچها ...

اره متوجه ام خیلی سخته با این شرایط

من دانشجو ام تازه گفتن بیاین دانشگاه کلا اهمیت نمیدن😑 وای به حال بچه های کوچیک که ضعیف ترن

اره متوجه ام خیلی سخته با این شرایط من دانشجو ام تازه گفتن بیاین دانشگاه کلا اهمیت نمیدن😑 وای به ح ...

اره دیگه.بازبزرگترا متوجه میشن ماسک و....ولی بچهای کوچولو هیچی نمفهمن...میرن و واسه بزرگترا سوغاتی میارن😂😂😂