2777
2789
عنوان

آ ی وی اف به جای آی یو آی

126 بازدید | 17 پست

سلام خانم ها

من یه سوالی داشتم .من قراره هفته ابعد آ ی یو آی بشم قرص لتروزول و امپول پی دی هوموگ هم زدم . فردا قراره برم سونو بشم که بهم بگن کی بیا برا آی یو آی .ولی نظرم عوض شده فکر میکنم آ ی وی اف کنم تموم شه بره هم تعیین جنسیت میشه هم احتمالش بیشتره اخه هم تنبلی دارم هم شکل لوله هام به هم ریخته و هم اسپرم همسرم شکلش درست نیست

الان سوالم اینه با همون مقدار دارو که برا آ ی یو آ ی میدن میشه تخمک کشی کرد یا نه ؟؟

میشه مونده به تخمک های تو ولی فک نکنم این دفعه این کار روبرات انجام بدن

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوبار آی یو آی کردم جواب نگرفتم آخرشم آی وی اف کردم

مراحل آی یو آی با آی وی اف فرق داره

همچنین هزینه هاش

من برای هر بار ک آی یو آی میکردم حدود۲ تومن خرج کردم

ولی برای تخمک گیری آی وی اف حدود ۶ تومن...

الانا نمیدونم قیمتش چقدر فرق کرده

کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...

چرا 

قبل ای وی اف باید تخمک ها استراحت کنن به شوهر انواع تقویت کننده میدن بعد مثلا هر روز سونومیشی اینقدر راحت نیست ای وی اف .ای یوای رونگاه نکن وهزینه اش هم از۱۵ میلیون تا ۳۰ که می خوای تعیین جنسیت کنی

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
نمیشه که. ای وی اف مراحل زیاد داره. ای یو آی چقد میشه هزینش؟ منم میخواهم ماه بعد برم

پارسال تابستان انجام میدادم هر ماه ۱تومن

قبل ای وی اف باید تخمک ها استراحت کنن به شوهر انواع تقویت کننده میدن بعد مثلا هر روز سونومیشی اینقدر ...

مشکل هزینه ندارم ولی تو مروز رویش کرج چند روز یه خانم و دیدم گفت حدودا ۱۴ تومن شده با تعیین جنسیت 

با ای یو ای باردار شدی؟ فکرکنم تبریزی هستی اینجور باشه همشهری هستیم. میشه بگی کدوم دکتر میرفتی؟  ...

نه نشدم توصیه نمیکنم‌راه الکیه