2777
2789
عنوان

آگه یکی به شما بگه چقد خنگی ناراحت میشید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2604 بازدید | 42 پست

من باشم دیگه زیاد با طرف هم صحبت نمی شم یکم سر سنگین میشم زیاد نگاش نمی کنم چون تو جمع بخوای اونو ضایع کنی اونم ممکنه بدتر کنه خب ناراحت شدی باید یه جور بفهمه ناراحت شدی اگه خیلی هم صمیمی هستی تو خلوت تذکر بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکم عصبی ام.  میترسم با دعوا این خاطره تو ذهن همه بمونه.  و همه ازم نقطه ضعف بگیرن

لازم ب دعوا نیس...ببین من از هیچ حرف و تیکه ای نمیگذرم بااین وجود اصلا هم تا حالا با کسی بحث نکردم چون درکمال ارامش ی جمله میگم و طرفو می سوزونم و تمام

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
یه دفه یکی بهم گفت مریم راست میگه تو خنگی 😤😤😤😤😤😤

بگو مریم که شعور و ادب حرف زدن نداره ولی از تو بعیده اینجور حرف زدن....خودش دیگ خجالت میکشه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
دختره بابا و برادرش به خاطر چک تو زندانن میخام تو جمع به رخش بکشونم

به نظرم این کار زیاده روی اون اگه شوخی می کنه تو دیگه داری آبروشو می بری اگه باهاش حال نمی کنی قطع رابطه کن یا تو جمع کم محلی

دختره بابا و برادرش به خاطر چک تو زندانن میخام تو جمع به رخش بکشونم

نه این خیلی زشت و نامردیه بهتره همون جور ک گفتم جواب بدی

تو جمع بهش بگو مریم که سرپرست درست و حسابی نداره من چیزی بهش نمیگم ولی تو چرا؟ دفعه آخرت باشه شوخی م ...

ن بنظرم این دیگه خیلی دل شکستن داره بجاش بگه شعور و ادب حرف زدن نداره ...چیزی ک واقعا نداره...اونجوری ب اشاره ب خونواده اش میکنه ک تو زندانن خوب نیس