2777
2789
عنوان

خانوم های باردار میشه بیاین

212 بازدید | 22 پست

بچه ها من ۲۹ هفته هستم تو سونوگرافی که هفته پیش انجام دادم گفتن مقدار مایع آمونیوتیک زیاده ولی دکتر نگفت چیکار کنم چیکار نکنم . بعد عفونت هم داشتم که قرص داد بعد از اون موقع تاحالا حرکات جنین خیلی کم شده یعنی باید دستمو بزارم رو شکمم یکم فشار بدم که یه کوچولو تکون بخوره . به نظرتون دلیلش چیه؟ زیاد بودن اب دور جنین یا اون قرص؟ 

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 

من عفونت داشتم قرص میخوردم حرکاتش فرق نکرد از قرص نیست پس 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید آب دورش زیاده تکون میخوره متوجه نمیشی عزیزم

منم عفونت داشتم سفکسیم خوردم ولی اون موقع کوچیکتر بود زیاد نمیتونستم بفهمم رو حرکاتش تاثیر میذاره یانه

شماهم سفکسیم دادبهت؟

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
چند بود؟ دیابت داری؟

راستش سونوگرافیم دست خودم نیس یادم رفته چند بود . 

نه دیابت ندارم

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 

آب دورش زیاد بشه حرکاتشو سخت تر حس میکنی این طبیعیه ولی حواست بش باشه

آزمایش قند دادی؟

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍

چه قرصی؟؟

آب زیاده دیگه فضاش زیاده کمتر حس میکنی

ولی حتما تحت نظر باش

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
شاید آب دورش زیاده تکون میخوره متوجه نمیشی عزیزم منم عفونت داشتم سفکسیم خوردم ولی اون موقع کوچیکتر ...

نه آفاکسیم داده برا من

آب دورش زیاد بشه حرکاتشو سخت تر حس میکنی این طبیعیه ولی حواست بش باشه آزمایش قند دادی؟

اره دادم . قند ندارم

آهان آنتی بیوتیکه اونم فکرنکنم بخاطر قرص باشه فقط آمپول بتامتازون شنیدم رو حرکات تاثیر میذاره

مرسی عزیزم از قرص خیالم راحت شد پس

روشنک جان شماهمدانی هستی پیش کدوم سونوگرافی رفتی؟

نه عزیزم همدانی نیستم اونو همینطوری زدم . اردبیلی هستم