2777
2789
عنوان

بچه ها کی کامپوزیت کرده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1948 بازدید | 34 پست
خیلی ضایع سفیده

خیر رنگش‌رو خودم انتخاب کردم رنگ دندونامه هیچ کس متوجه نمیشه رنگ هایه مختلف داره اونی که خیلی سفیده لمینت هست

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوب دهنت بو نمیگیره؟ هر چند وقت میری پولیش؟

بو اصلا و ابدا

یک سال بعدش رفتم‌پولیش کرد برام

الان مسئله ای ندارم ولی خوب بعد بارداری میرم مجدد چک بشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
بو اصلا و ابدا یک سال بعدش رفتم‌پولیش کرد برام الان مسئله ای ندارم ولی خوب بعد بارداری میرم مجدد چ ...

میشه بپرسم واحدی چقدر شد ؟ الان قیمتا رو میبینم از ۲۰۰ تومن تا ۱.۲۰۰ هست

موندم چیکار کنم کدومو برم

این همه تفاوت قیمت

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩

اگه دندونات ردیف هست و مشکلی نداره من توصیه میکنم لازم نیست انجام بدی اگه برا سفید شدنش میخای بیلجینگ انجام بده و جرم گیری کن همین کافیه 

اگه دندونات ردیف هست و مشکلی نداره من توصیه میکنم لازم نیست انجام بدی اگه برا سفید شدنش میخای بیلجین ...

عزیزم دندونای پایینم یه کم نامرتبه ولی بالا صاف و قشنگه

ولی کلا میخوام یه دست و تمیز باشه

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩
عزیزم دندونای پایینم یه کم نامرتبه ولی بالا صاف و قشنگه ولی کلا میخوام یه دست و تمیز باشه

خوب اگه بالا و پایین رو با هم انجام بدی خوب میشه

میشه بپرسم واحدی چقدر شد ؟ الان قیمتا رو میبینم از ۲۰۰ تومن تا ۱.۲۰۰ هست موندم چیکار کنم کدومو برم ...

یه بخش خیلی زیادش به مهارت دندانپزشک ربط داره البته خب مواد مهمه ولی مهارت مهمتر موادای خیلی ارزون رنگای خیلی روشن ندارن کلا دوامشون هم خب کمتره ولی اگه دندانپزشک ماهر نباشه از مواد گرونقیمت هم کار خوب درنمیاره

پیج فروش لباس نوزاد و کودک دارم قیمتا واقعا مناسب هست لطفا ببینید likado.gallery