2777
2789
عنوان

کادو تولد همسر

276 بازدید | 17 پست

بچه ها مرداد تولد همسرم هستش حدود یک ونیم براش پول کنار گذاشتم حالا چند وقته میخواد لباس بخره این ماه اومد همه پولش و برای من لباس خرید حالا نظرتون چیه کادو تولدش و الان بهش بدم که بره لباس یا هر چیز دیگه ای بخره یا ندم بذارم خودش بخره تولدش بهش پول بدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوست دارم کادومو دقیییییقا روز تولدم بگیرم حتی یه روز اینور اونور هم دوست ندارم.

برای خودم همیشه کادو زودتر میده منم همیشه یکی دو روز بهش زودتر کادو میدم اما این سری دیدم لباس میخواد گفتم بهش پول بدم با همین پول لباس بخره پول لباس خودشو بذاریم برای چیز دیگه ای

تولد یه چیز براش بخر، پول که کادو نمیشه خرجم میشه میره یادشم نمیمونه، من خودم دوست دارم تولدم همسرم ...

سالهای اول کادو میگرفتم اما الان تقریبا هر چیزی که بشه تنهایی خرید و کادو داد  براش گرفتم از طلا بگیر تا ست چرم و کیف اداری و کارت هدیه واقعا نمیدونم باید چی بخرم لباس هم نمیتونم بخرم چون سایزش دستم نیست و دوست داره پرو کنه بخره

برای خودم همیشه کادو زودتر میده منم همیشه یکی دو روز بهش زودتر کادو میدم اما این سری دیدم لباس میخوا ...

چرا خودت لباس نمیخری براش؟سخت پسنده؟

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است