2777
2789
عنوان

ازدواج با ۱۸ سال اختلاف سنی عب داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4611 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت نظرت چیه میخواهی با یه ۴۱ ساله ازدواج کنی من بودم قبول نمیکردم

راستشو بخوایی نمیدونم

چهره‌ش جوونه و البته جذاب😁😂

حال و حوصله‌ش هم فعلا جوونه، ده سال بعدو نمیدونم واقعا

بخاطر اینه اومدم راهنمایی بگیرم

نمیخوام خر شم😑

معلومه فقط درس خوندی تو زندگیت همین و فقط هم تو زمینه درس و شغل موفق میشی نه تو ازدواج . برای ازدواج موفق هم باید وقت گذاشت و انتخاب درست کرد .  اون آقا که با ۴۱سال سن به خودش حق میده به خواستگاری ۱۸سال کوچیکتر بیاد معلومه چه هدفی داره شما هم داری به خودت دروغ میگی 

اشتباه نکن تا هشت سال پیش آدما تا به بنبست نمیرسیدن طلاق نمیگرفتن پس حتما موردی هست در ضمن این اختلاف سنی بعدا و تو زندگی شخصی خودش رو نشون میده

خدایا روا مدار که گدا معتبر شود. گر معتبر شود ز خدا بیخبر شود💔ازنظر فیمنیست ها (فمنیست نماها)حقوق زن با مرد برابره  اما حقوق زن با زن برابر نیست😏😏امیدوارم توزندگیت یکی مثله خودت سرراهت قرار بگیره حالا برو فکر کن ببین این نفرینه یادعا برا خوشبختی همه آرزو به دلها دعا کنید😘           منتظران ظهور آگاه باشید حسین را منتظرانش کشتند😔 اسلام به ذاته خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانیه ماست🥰
راستشو بخوایی نمیدونم چهره‌ش جوونه و البته جذاب😁😂 حال و حوصله‌ش هم فعلا جوونه، ده سال بعدو نمیدو ...

با این که اینجوری ولی قبول نکن خدا نخواسته بعد عروسی خس پشیمونی بهت دست بده منم همسن تو هم اما دوس ندارم با یه ۴۱ ساله ازدواج کنم نامزدم از من یکسال بزرگتره اینجوری بهتر همدیگرو درک میکنیم

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی

یکی از فامیلهای ما با شوهرش 15 سال اختلاف سنی داره. با اینکه شوهرش هم خوش تیپ وباکلاس وخونواده دوسته بشدت. زن وبچش رو خیلی دوست داره قشنگ می تونی اینو ببینی. ولی واقعا اختلاف سلیقه دارن. خانم جون و سرزندس. اقا همش این کارو نکن. هیس زشته ارومتر بخند. موهاتو درست کن. اونجا نشین. تنها نرو. من فکر میکردم از رو علاقس. ولی واقعا میبینم برا خانم خیلی سخته. و خیلی کوتاه میاد همیشه. اینو گفتم بدونی واقعا اختلاف سلیقه مطمءن باش زیاد برات پیش میاد. بعد اون اغا کمتر از 10ساله دیگه شکسته میشن ولی شما هنوز جونی. پس گول الانو نخور عزیزم.